Ak Parti Yenice’de huzursuzluğun müsebbibi görülen Bld Başkanı Zeki Çaylı’ya ilçe kongresinde Mehmet Ali Şahin’den ders niteliğinde sözler.

Ak Parti Yenice tabanında uzunca süredir devam eden huzursuzluğa Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin net sözler ile noktayı koydu.

Hafta sonu yapılan Ak Parti Yenice ilçe kongresinde Şahin’in sözleri herkese ders niteliğinde oldu.

Ak Parti Yenice ilçe teşkilatının istifası öncesi ile başlayan ve uzun süredir devam eden huzursuzluk zaman zaman yapılan açıklamalar ile bir türlü durulmuyordu. Ak Parti Yenice ilçe Başkanı o k Yılmaz Kırık’ın atanması sonrasında, Belediye Başkanı Zeki Çaylı’nın zaman zaman çıkışları, milletvekilinden il başkanına yaptığı eleştiriler ciddi şekilde tepki çekmişti. Son o k geçtiğimiz hafta sonu yapılan kongre öncesi Belediye Başkanı Zeki Çaylı tarafından organize edilen bazı eski il genel ve belediye meclis üyelerinin de katıldığı bir gurubun Ankara’ya Genel Merkeze giderek Yılmaz Kırık’ın ilçe başkanı yapılmaması yolunda talepte bulunduğu iddia edilmişti. Başkan Çaylı’nın geçmiş süreçte dile getirdiği ilçe Başkanı Kırık ile ilgili iddialarını yenilediği, yumurta atmadan, partili olmadığına ilişkin sözleri tekrarladığı kamuoyuna yansıdı.

Ak Partili Yenice İlçe Başkanı Zeki Çaylı’nın geçtiğimiz hafta sonu yapılan Yenice ilçe kongresinde yaptığı kısa konuşmasında “Hedefinin 2023 olduğu Türkiye’de 2019 seçimleri yaklaşırken gerçek Ak Partililer ve gerçek dava adamları ile gidilmesini öneririm” şeklindeki kısa konuşması ve sözlerinin ardından konuşan Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin, “yeter artık, sus ve dur” dercesine ders niteliğinde bir konuşma yaptı.

Karabük Milletvekili Şahin, Numan Kurtulmuş ve Süleyman Soylu üzerinden yaptığı açıklamada, 2012 yılına kadar bu iki kişinin de başka partilerde genel başkan olduklarını ve Ak Parti’ye eleştirilerde bulunduklarını ancak bugün gelinen noktada bakanlık , genel başkan yardımcılıklarına kadar yükseldiklerini belirtti.

İşte Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin’in ders niteliğindeki konuşmasının videosu.

" frameborder="0" allowfullscreen>