Karabük Merkez Mahalle Muhtarları Derneği tarafından yapılan organizasyon ile Türkiye’nin 81 vilayetinden 100 civarında muhtar hafta sonu Karabük ve Safranbolu’da olacak.

Karabük merkez mahalle muhtarları derneği Başkanı İbrahim Harmanbaşı yönetim kurulu üyeleri ile birlikte bugün düzenlediği basın toplantısında yaptığı açıklamada toplantı ile ilgili bilgiler verdi.

Harmanbaşı, Konfederasyon ile birlikte organize ettikleri aylık toplantılardan birisinin bu hafta sonu Karabük ve Safranbolu’da gerçekleşeceğini belirterek, “Bu toplantıya konfederasyon yetkililerimiz de dahil 100 civarında muhtar arkadaşımız katılacak. Bizim sorunlarımızı konuşup tartışmamız yanında bu sayede Karabük ve Safranbolu ekonomisine hem katkı sağlamış olacağız hem de yöremizin tanıtımına katkı sağlamış olacağız.” dedi.

Başkan İbrahim Harmanbaşı, toplantının hazırlık safahatında kamu ve belediye yetkililerinin gösterdikleri yardım ve katkı teşekkür ederken, özellikle bu toplantılardan ekonomik fayda elde edecek Safranbolu esnafının ilgisizliğinden de dert yandı.