Eskipazar Dernekler Birliği tarafından organize edilen ve Eskipazar Sivil Toplum Örgütlerininde içinde olduğu festivale ilgi büyük oldu. Binlerce insan mesire alanını doldurdu. Araç yeri bulmakta zorlanan halkın bir kısmı dönmek zorunda kaldı. 

21 Eskipazar Sivil Toplum Örgütü tarafından destek verilen festivale başta Karabük halkı olmak üzere çevre illerden de yaklaşık 5 bine yakın insan katılım sağladı.

Karabük Boks takımı gösterisinin ardından Avrupa Vücut Geliştirme Şampiyonu Murat Polat şov yaptı. Köpekli Gösteriler Avrupa Şampiyonu ve Dünya üçüncüsü Uğur Kurşun ve köpeği, yaptığı frizbi gösterisiyle biyik beğeni topladı.

Organizasyon Komitesi adına konuşma yapan Niyazi Küçükyılmaz;

Eskipazar’lılar  o k birlik ve beraberlik dayanışma ve tanışma adına Çetiören nostalji festivalini bu yıl yaptık. Türkiye genelinde örgütlenen 17 derneğimiz başkanları ve yönetim kurullarıyla burada o k hemşehrilik görevlerini yerine getirdiler. Halkımız işadamlarımız, bürokratlarımız, sponsorlarımız bize olan sevgisini ve desteklerini şükürler olsun yoğun bir şekilde katı k gösterdiler. Komitemiz adına hepsine çok teşekkür ediyoruz. Bu yıl sadece Eskipazar’lı olan sporcu ve sanatçılarımızla festivali yaptık. Türkiye, Avrupa ve Dünya’da şampiyonlukları olan hemşehrilerimiz şov yaptılar, şarkıcılarımız halkımızı coşturdular." dedi.

Uzun yıllardır yapılmayan festivalin artık yapılacağını belirten Niyazi Küçükyılmaz Çetiören Festivalinin gelecek yıl Kurban Bayramı’nın dördüncü günü yapılacağını belirtti.