Safranbolu Kaymakamı/ Belediye Başkanı Fatih Ürkmezer 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeni ile bir mesaj yayımladı.

Ürkmezer mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Safranbolu Kaymakamı/Belediye Başkanı Fatih Ürkmezer; , Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Başkomutanlık ettiği Büyük Taarruz sayesinde, işgal altındaki vatan topraklarının düşmandan arındırılmış ve istiklal mücadelemiz hak ettiği büyük zaferle taçlandığını belirterek, " Tarihten silinmek istenen milletimizin, bilakis tarihe yön vermeye devam edeceğinin en açık mesajlarından biri olan bu zafer, milli belleğimizden asla silinmeyecektir" dedi.

Ürkmezer mesajına şöyle devam etti; “, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajında şunları kaydetti: " Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün başkomutanlık ettiği Büyük Taarruz sayesinde, işgal altındaki vatan toprakları düşmandan arındırılmış ve istiklal mücadelemiz hak ettiği büyük zaferle taçlanmıştır. Tarihten silinmek istenen milletimizin, bilakis tarihe yön vermeye devam edeceğinin en açık mesajlarından biri olan bu zafer, milli belleğimizden asla silinmeyecektir. Keza, hepimizin ortak mirası olan Cumhuriyetimizin temelleri 30 Ağustosta elde edilen bu büyük zaferle atılmıştır.

Bugün hepimize düşen görev, Cumhuriyetimize ve kazanımlarına hassasiyetle sahip çıkmak, ülkemizi uygarlık yarışında en üst sıra taşımak olmalıdır. Türkiye bugün demokraside, ekonomide, ulaşımda, eğitim ve sağlıkta kat ettiği mesafelerle; adalete, hukuk devleti ilkesine, insan hak ve hürriyetlerine olan bağlılığıyla muasır medeniyetlerin üzerine çıkma hedefine her zamankinden çok daha yakındır.

Bu düşüncelerle, tüm vatandaşlarımızın 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyor, Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, bu zaferi bize armağan eden bütün istiklal kahramanlarımızı rahmet ve şükranla anıyorum."