Kardemir Karabükspor Başkanı Ferudun Tankut, sol bek Latovlevici’yi isteyen Galatasaray’a olumlu cevap verildiğini açıkladı.

Başkan Tankut Galatasaray Başkanı Dursun Özbek’in Latovlevici transferi için kendisini aradığını söyledi. Başkan Özbek’in ”Latovlevici’yi satmayı düşünüyor musunuz?” diye sorduğunu belirten Tankut, “Biz de ‘olabilir’ dedik. ‘O zaman biz yönetimimizle görüşüp size dönelim’ dediler. ” diye konuştu.

Öte yandan Galatasaray, teknik direktör İgor Tudor'un Karabükspor'dan eski öğrencisi Iasmin Latovlevici'yi dün yapılan uzun pazarlıkların ardından renklerine kattı. G.Saray, Karabükspor ile Rumen sol bek için 550 bin euro bonservis bedeli karşılığında anlaşma sağladı. Galatasaray oyuncu ile 800 bin euro karşılığında anlaşırken Rumen oyuncunun kontratı ise 1+1 yıllık olacak. Iasmin Latovlevici bu sabah sağlık kontrolünden geçecek, ardından sözleşme imzalayacak.

RUMEN YILDIZDAN İDDİALI MESAJ

Galatasaray'a transfer olduğu için çok mutlu olduğunu söyleyen Latovlevici, "Transferimin gerçekleşmesi için gereken kolaylığı sağlayan yöneticilerimize teşekkür ediyorum. Bundan sonra Galatasaray'ın başarısı için elimden geleni yapacağım. Taraftarlarımız hem ligde hem de kupada bambaşka bir Galatasaray izleyecek. Bende elimden gelen katkıyı sağlayacağım" diye konuştu.