ESKİPAZAR DERNEKLER BİRLİĞİ BAŞKAN ÖZCAN'I ZİYARET ETTİ

Eskipazarlı İşadamları, Eskipazar Esnaf Odaları, Eskipazar Dernekler Birliği Başkanı Niyazi Küçükyılmaz ve beraberindeki heyet Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özcan’ı makamında ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren  KTSO Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özcan nazik ziyaret ve hoş sohbetlerinden teşekkür etti.

Ziyarette Karabük-Eskipazar Metal ve Metal Ürünleri İhtisas Organize Sanayi bölgesi ile ilgili  fikir alış verişinde bulunuldu. Eskipazar Dernekler Birliği Başkanı Niyazi Küçükyılmaz ve beraberindeki heyet, Organize Sanayi Bölgesinin kazanılmasında büyük emeği ve gayreti olan TSO Başkan Özcan’a teşekkür ederek her zaman destek vereceklerini söyledi.

KARÜNDER YÖNETİMİ BAŞKAN ÖZCAN’I ZİYARET ETTİ

KARÜNDER (Karabük Üniversitesi Yaptırma,Yaşatma ve Turizmi Geliştirme Derneği) Başkanı Erkan BÖREKÇİ, beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özcan’ı makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren KTSO Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özcan nazik ziyaret ve hoş sohbetlerinden dolayı KARÜNDER Başkanı Börekçi ve ekibine teşekkür etti.