Bir dizi temel atma töreni için kentimizi ziyaret eden Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu koltuk tek olunca oturmaktan vazgeçti.

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu Karabük ziyareti sırasında Ak Parti Karabük İl Teşkilatı'nıda ziyaret etti. Bakan Eroğlu'nun il teşkilatı ziyaret ile ilgili o k hazırlanan toplantı salonuna Karabük Milletvekilleri Mehmet Ali Şahin ve Burhanettin Uysal ile birlikte geldiğinde tam oturmak üzere iken ortadaki büyük koltuk dikkatini çekti. Bir an sağ tarafında oturmak üzere olan Karabük Milletvekil Mehmet Ali Şahin'i gören Bakan Eroğlu oturmak üzere olduğu büyük koltuğun kaldırılmasını istedi.

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu'nun nezaketi o k yorumlanan bu davranışın ardından hızlı bir şekilde korumalar ve partililer tarafından büyük koltuk kaldırıldı.

Koltuk kapma yarışının alabildiğine devam ettiği, insanların bir koltuk için çok şeyleri göze aldığı ve neler yaptıklarının örneklerinin fazlasıyla olduğu günümüzde, bu nezaket örnek olması açısından Karabük Derin Haber'in dikkatini çekti.