Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nun Karabük ziyaretinde ilginç enstanteneler dikkatleri çekti. Özellikle Ak Parti Karabük İl Teşkilatındaki ziyaret sırasında İl Başkanı Timurçin Saylar, Karabük Milletvekilleri Mehmet Ali Şahin ve Burhanettin Uysal ile Bakan Veysel Eroğlu birer konuşma yaptı. Konuşmalar sırasında ise ilginç görüntüler dikkatleri çekti. İşte o kareler;

Karabük İl Başkanı Timurçin Saylar konuşurken, Karabük Milletvekili Burhanettin Uysal fırsattan istifade dinleme yerine, Cep telefonundan mesajlarını okumayı ya da diğer konu bakmayı tercih etti.

Karabük Milletvekili Burhanettin Uysal'a konuşma sırası geldiğinde ise Orman ve Su işleri Bakanı Veysel Eroğlu önemli olsa gerek gelen aramaya cevap vererek telefonda konuşmayı tercih ederken, İl Başkanı Timurçin Saylar'da su şişesinin arkasında kalan cep telefonundan birşeyler okumaya başladı.

Bakan Eroğlu konuşması sırasında Karabük İl Başkanı Timurçin Saylar'a yönelerek konuşmasını sürdürünce Ak Parti Karabük milletvekili Mehmet Ali Şahin hazırlanan kitapçığı incelemeye başladı.

Bakan Eroğlu'nun konuşması sırasında bir diğer dikkati çeken ise, Karabük Milletvekili Burhanettin Uysal'ın cep telefonu ile meşgul olmaya devam etmesi oldu. Karabük Teşkilat Başkanı İsmail Altınöz durumu farketti ama izlemekle yetindi.

Orman ve Su işleri Bakanı Veysel Eroğlu İl Başkanı Timurçin Saylar'a dönük yaptığı konuşma pozisyonunu Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin'den yana çevirmesi ile birlikte bu seferde İl Başkanı Saylar cep telefonundan birşeyler okumaya başladı.

Bu kareleler Karabük Derin Haber'in "Alıcı Gözüne" takılan görüntüler oldu.