Başkan Vergili mesajında; çocukların, velilerin, öğretmenlerin ve yöneticilerin yeni eğitim ve öğretim yılını kutlayarak şu ifadelere yer verdi.

Başlayacak olan 2017-2018 eğitim - öğretim yılı heyecanını ve coşkusunu yürekten paylaşıyorum. "Yeni bir eğitim-öğretim yılına başlamanın heyecanını, başta öğrenciler ve öğretmenlerle birlikte yaşıyoruz. Aileden başlayan öğrenme sürecinin ardından ilköğretim döneminde, öğretmenlerimizin yoğun emeklerle aktardıkları bilgi ve birikim neticesinde önemli kazanımlar edinen çocuklarımızın, ülkemizi kalkınmış ülkeler seviyesine, milletimizin hayat standardını yükselterek çağdaş medeniyetler seviyesine getireceklerine inanıyoruz. Bir eğitim öğretim yılını çocuklarımızla ve gençlerimizle birlikte karşılamanın heyecanı içerisindeyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve aileleri başta olmak üzere tüm eğitim camiamıza en içten sevgi ve başarı dileklerimi sunuyor, ilköğretim haftasının ve yeni eğitim öğretim yılının vatanımıza, milletimize ve kentimize hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum.