Bayır Mahalle sakinlerinin sıkıntı ve taleplerini yerinde dinleyerek, yapılacak çalışmaları da bu doğrultuda yapmayı hedefleyen Başkan Vergili’nin bu uygulamasından vatandaşlarda oldukça memnun.

Sohbette kaldırım işgali için yapılan düzenlemeden memnun olan vatandaşlar; “Dükkânların önlerine koyulan ürünlerin neticesinde kaldırım işgallerinden dolayı çok sıkıntı yaşıyorduk. Kaldırım ürün koyma yasaklanmasının ardından rahatça kaldırımdan geçebiliyoruz. Bu konuda teşekkür ederiz” dediler. Başkan Vergili ise; “Ankara Caddesinde 3 metre kaldırımımız var. Vatandaşlar için yapılan kaldırımları esnaflarımız işgal ediyorlardı. Vatandaşlar kaldırımdan geçemiyorlardı. Kaldırımın ortasına klozet koyuyorlar, sanki vatandaş klozeti görünce alacak. Dükkânı kaldırıma taşıyorlardı. Kaldırımlar vatandaşların yürüyüş yeridir. Ürün tanıtım yeri değildir. Bu neticede kaldırımlarda ürün koymayı yasakladık” dedi.

Vatandaşlarla bir süre sohbet ettikten sonra Bayır Mahalle Sosyal Yaşam Merkezinde oluşturulan Başkanlık Makamından ayrılan Başkan Vergili, Gezici Başkanlık Ofisi uygulaması kapsamında 28 Eylül 2017 Perşembe günü saat 09.30 – 11.30 arası Aydınlıkevler Mahallesi sakinleri ile bir araya gelecek.