Safranbolu Kaymakamı/Belediye Başkanı Fatih Ürkmezer rutin hale getirdiği köy ziyaretlerine devam ediyor.

Ürkmezer, "Aşağı Çiftlik,Yukarı Çiftlik, Aşağı Dana Köy ve Yukarı Dana Köy" muhtarları ve vatandaşlarla bir araya geldi; toplantıda Özel İdare, İl Genel Meclisi Başkanı ve Üyeleri, Devlet Su İşleri, KEDAŞ, Milli Eğitim Müdürlüğü  Köylere Hizmet Götürme Birliği, İlçe Jandarma, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü gibi kurumların idarecileri de hazır bulundu.

Toplantı süresince tüm muhtarları ve vatandaşları teker teker dinleyen Ürkmezer notlar alırken, ivedilikle çözülmesi gereken sorunlarla ilgili çalışmaların başlatılacağını belirtti.

 Amaçlarının Safranbolu ve Safranbolu’ya bağlı köylere hizmetin en iyisini ve en kalitelisini götürmek olduğunu vurgulayan Ürkmezer; “Burada vatandaşlarımız hizmetten en iyi şekilde yararlanmalarıdır; Sizlerle bir araya gelme nedenimiz de sizlerin sorunlarını dinlemek, yine bu sorun yerinde sizlerle birlikte istişare ederek çözümler bulmaktır” dedi. Vatandaşların memnuniyetleri dikkatlerden kaçmazken, "Köyümüze kadar gelip sorunlarımızı bıkmadan usanmadan dinlemeleri, çözüm konusunda fikirlerimizi almaları bizleri mutlu etti. Sayın Kaymakamımıza ve diğer idarecilerimize teşekkür ediyoruz" şeklinde görüşlerini bildirdiler.