Yenice'de uzunca süredir devam eden huzursuzluk sonunda Ak Parti Genel Merkezi'ne ve Cumhurbaşkanı'na taşındı.

Uzunca bir süredir Ak Parti Yenice'de yaşanan olaylar, son o k Ak Partili Belediye Başkanı Zeki Çaylı'nın ilçe başkanı Yılmaz Kırık'ın dükkanının önüne ticari taksileri dizmesi üzerine bardağı iyice taşırdı.

Sorunlarının çözümünü Genel Merkez'de aramaya karar veren Ak Parti Yenice İlçe Başkanı Yılmaz Kırık yönetim kurulu üyeleri, kadın kolları üyeleri ve diğer bazı partililer ile birlikte yaklaşık 50 kişi ile Ak Parti Genel Merkezi'ne giderek derdini anlattı.

Teşkilat Başkanından, Yerel Yönetimler Başkanına kadar Ak Parti Genel Merkezi'nin en üst noktadaki yöneticileri ile görüşen Yılmaz Kırık yaşanan süreç ile ilgili hazırladığı dosyasını takdim etti.

GENEL BAŞKAN DİNLEDİ

İlçe Başkanı Yılmaz Kırık'ın Cumhurbaşkanı ve Genel Başkan Recep Tayyip Erdoğan ile görüşme talebi üzerine gece geç saatlere kadar bekledi. Yoğun gündem sonrası Gece 01.00 sıralarında Yılmaz Kırık'ı kabul eden Genel Başkan Recep Tayyip Erdoğan sıkıntıları birinci ağızdan dinledi. Hazırlanan dosyayı'da alan Erdoğan görüşmede hazır bulunan teşkilat başkanı ve yerel yönetimler başkanına talimat vererek GEREĞİNİ YAPIN dedi.

"EL ÖPMEK YOK"

Edindiğimiz bilgilere göre, Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan görüşme başlangıcında, Yılmaz Kırık'ın saygısı gereği elini öpme teşebbüsü karşısında "EL ÖPMEK YOK" diyerek Reisliğini, asaletini ve mütevaziliiğini ortaya koyarak tokalaşmayı yeğledi.

REFERANDUM HAYIR ÇALIŞMALARI DOSYA'DA TAKDİM EDİLDİ

Diğer yandan Ak Parti Yenice ilçe teşkilatınca hazırlanarak Genel Başkan Erdoğan ve diğer üst düzey yöneticilere verilen dosyada 16 Nisan referandumu sırasında  parti içerisinde yapılan Hayır çalışmaları ile ilgili detaylı bilgi ve belge sunulduğu öğrenildi.