Kardemir'in 2 Ağustos'ta yapılması gereken seçimli genel kurulunun ertelenmesinin ardından kimlerin bağımsız yönetim kurulu üyesi olacağına ilişkin beklentiler uzunca bir süredir devam ediyordu.

Karabük Derin Haber o k kaynaklarımızdan edindiğimiz bilgilere göre sonunda bu isimler netleşti. Milletvekili kökenli olan bu dört ismin bugün KAP'ta yayınlanması bekleniyor.

İŞTE İSİMLER

Bülent Gedikli, Şamil Ayrım, Ömer Faruk Öz, Mehmet Erdoğan

Bülent Gedikli

27 Temmuz 1964'de Trabzon'da doğdu. Babasının adı Ali, annesinin adı Şadıman'dır. Yeminli Mali Müşavir; Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İktisat Bölümü'nü bitirdi. Yüksek lisansını ABD Northeastern Üniversitesi Para Banka Bölümü'nde; doktorasını İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde iktisat politikaları alanında tamamladı. Maliye Bakanlığı'nda Maliye Müfettişliği ve Başmüfettişlik yaptı. Bakan Özel Danışmanlığı, Gelirler Genel Müdür Yardımcılığı ve Teftiş Kurulu Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulundu. Özel sektörde yeminli mali müşavir o k çalıştı. Adalet ve Kalkınma Partisi Kurucular Kurulu Üyesi oldu. 22. Dönem Ankara Milletvekili. Çok iyi düzeyde İngilizce bilen Gedikli, evli ve 3 çocuk babasıdır.

Şamil Ayrım

KARS - 1950, Yusuf Ziya, Nazlı - İstanbul Teknik Üniversitesi Makina Fakültesi - İngilizce - Gemi İnşa ve Makina Yüksek Mühendisi - Türkiye Gemi Sanayii A.Ş. Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı, Deniz Nakliyat T.A.Ş. Genel Müdür Danışmanı - XX nci Dönem Iğdır, XXI inci Dönem İstanbul Milletvekili

 

 

 

 

Ömer Faruk Öz

5 Ekim 1966'da Malatya Pütürge'de doğdu.

Yönetici; AÜ İşletme Fakültesi'ni bitirdi. Yüksek lisansını Marmara Üniversitesi Bankacılık ve Sigortacılık Enstitüsü'nde tamamladı. Köy Hizmetleri'nde Şube Müdürü, İstanbul Büyükşehir Belediyesi İETT Genel Müdürlüğü'nde Hesap İşleri Müdürü, Personel ve Sosyal İşler Daire Başkanı, Genel Müdür Yardımcısı o k görev yaptı.

2004'te İstanbul Fatih Belediye Meclis Üyeliğine seçilerek, Belediye Başkan Yardımcısı ve Başkanvekilliği görevlerini yürüttü. Başbakanlık Vakıflar Genel Müdür Yardımcısı o k görev yaptı.

İstanbul Belediyesi'ne bağlı İktisadi Teşekküllerinde Yönetim Kurulu Üyeliği ve Başkanvekilliği, Mahalli İdareler İşveren Sendikası Denetim Kurulu Üyeliği, Malatya Sivil Toplum Örgütleri Birliği Kurucu Üyeliği görevlerinin yanı sıra İstanbul Büyükşehir Belediye Spor Kulübü, Türkiye Kürek Federasyonu ve Türkiye Karate Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerinde bulundu.

Orta düzeyde İngilizce bilen Öz, evli ve 2 çocuk babasıdır. 22 Temmuz 2007 tarihinde yapılan genel seçimlerinde AKP'den Malatya milletvekili seçilmiştir.

Mehmet Erdoğan

Şimdi bu isimlerin KAP duyurulması ve netleşmesi sonrasında, yapılacak seçimli genel kurulda bu dört ismin bağımsız yönetim kurulu üyesi adayı o k genel kurul üyelerinin oylarını alması gerekiyor.