Kardemir çalışanları yeni şube yönetimini seçecek.

Geçtiğimiz günlerde Kardemir'de işyerlerinde delege seçimleri yapılmıştı. Şimdi seçilen bu delegeler 15 Ekim'de Çelik İş Sendikası Karabük Şube Yönetimini seçecek.

Edindiğimiz bilgilere göre, Şube Başkanının yanısıra, mali sekreter, teşkilatlandırma sekreteri, eğitim sekreteri ve şube sekreteri ayrı ayrı aday olunacak ve ayrı ayrı seçilecek.

Karabük Derin Haber o k yakından takip ettiğimiz Çelik İş Sendikası Karabük şube yönetimi seçimlerinde mevcut yönetim devam mı edecek yoksa yeni adaylar olacak mı konusunda henüz net bir açıklama yok.

Ancak hemen hemen her kurumda artık bir realite olan Metal Yorgunluğu göz önüne alındığında yeni isimlerin seçilme ihtimali olabileceği belirtiliyor.

Kardemir çalışanlarının sorunlarının gerek Kardemir üst yönetimi içerisinde daha ciddi ve zamanında dile getirilerek çözülmesi, hastalık vs problemlerinde yanlarında olacak yöneticilerin seçilmesini istedikleri ciddi şekilde konuşuluyor. Bu konuda gönüllerinde bazı isimlerin olduğu ancak henüz dile getirmedikleri, genel kurulun yaklaşması ile birlikte bunu seçtikleri delegelere aktaracakları söyleniyor. Bizlerde cefakar kardemir işçilerinden bizlere ulaşan isimleri genel kurula kadar sizlere aktaracağız.

İşte çelik İş Sendikasından yapılan resmi genel kurul açıklaması

Karabük Şubemizin Olağan Genel Kurulu, 15 Ekim 2017 tarihinde saat 10:00'da Vali Nafiz Kayalı Salonu'nda gerçekleştirilecektir. 

Bu tarihte çoğunluk sağlanamadığı taktirde, 22 Ekim 2017 tarihinde aynı adres ve saatte toplanılacaktır.

Kamuoyuna duyurulur...