Karabük İl Özel Genel Sekreteri Mehmet Uzun; “Kendi bünyemizde çalışan taşeron işçilerine banka promosyonu anlaşması yaparak bir ilke daha imza atmış olduk” dedi.

Karabük İl Özel İdaresi o k yapılan her çalışmada ilkleri gerçekleştirme çabası içerisinde olduklarını ifade eden Genel Sekreter Uzun; “Meclis üyelerimize ve taşeron işçilerimize banka promosyonu anlaşması yaparak bir ilki gerçekleştirdik, bunun yanında ödemeleri Karabük Özel İdaresi merkez köy ve mahalle muhtarlarının maaş ödemeleri için de banka ile promosyon anlaşmasını yaptık. Bu doğrultuda Meclis Üyelerimize, taşeron işçilerimize, köy ve mahalle muhtarlarımıza bu anlaşma hayırlı uğurlu olsun. Emeği geçen herkese teşekkür ederim” diye konuştu.

Genel Sekreter Uzun son o k banka promosyonu anlaşması sağlanan Finansbank yetkililerine de destekleri için teşekkür etti.

Gerçekleştirilen pazarlık toplantısına; İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Sözen, Genel Sekreter Yardımcısı İsmail Kökcü, Kastamonu Yol-İş Şubesi Eğitim Sekreteri Sait Elçin, banka yetkilileri ve birim müdürleri de katıldı.