Milliyetçi Hareket Partisi tarafından Ankara Arena Kapalı Spor Salonunda düzenlenen "Kerkük Sevdalıları Buluşması" etkinliğinde binlerce Ülkücü Kerkük için bir araya geldi.

MHP Karabük İl Başkanlığı tarafından organize edilen 6 otobüs insanın yanısıra özel araçları ile giden çok sayıda Karabüklü Ülkücü'nün yanısıra Türkiye'nin her ilinden gelen onbini geçik Ülkücü Arena Spor Salonu'nu doldurdu. "Bin yıllık kardeşliği yaşa ve yaşat", "Korsan referandum yok hükmündedir", "Türklüğün sesiyiz, sorun tarihe neyin nesiyiz", "Kardeşlik bakidir, fitne fanidir" yazılı pankartların asıldığı salonda Ülkücüler, "Bir gece ansızın gelebiliriz", "Dik dur eğilme, evlatların seninle", "Hareketin lideri Devlet Bahçeli", "Türkmendir özümüz", "Ankara ovası, Bozkurtların yuvası", "Kerkük Türk'tür, Türk kalacak", "Ne mutlu Türk'üm diyene", "Türklüğün lideri Devlet Bahçeli" sloganları attı. Devlet Bahçeli'nin konuşması öncesi Ülkücüler, Atilla Yılmaz, Ahmet Şafak ve Mustafa Yıldızdoğa gibi sanatçıların şarkılarına eşlik edip Türk bayraklarını salladılar. Buluşmaya MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, milletvekilleri, belediye başkanları, il ve ilçe başkanları, Kerkük'ten ve Avrupa'dan gelen Türkler ve Ülkücüler katıldı.

Karabük İl Başkanı Adem Kar gerek katılımın, gerek çoşkunun muhteşem olduğunu, ülkücülerin davalarına nasıl sahip çıktığını herkesin gördüğünü söyledi.