Çelik İş Sendikası Karabük Şube Genel Kurulu ile ilgili haberimiz geniş yankı bulurken, Genel Başkan Değirmenci’nin Karabük Mv. Şahin ile yönetim listesini görüştüğü ortaya çıktı.

Çelik İş Sendikası Karabük Şubesi Yönetimi seçimleri ile ilgili “SİYASET RAHATSIZ” haberimiz kamuoyunda geniş yankı uyandırdı.

Haberin sitemizde yayınlanmasının ardından çalışanlardan hem sosyal medya üzerinden mesajlar aldık hem de telefon ile görüşmelerimiz oldu.

DEĞİRMENCİ, ŞAHİN İLE GÖRÜŞMÜŞ!

Edindiğimiz bilgilere doğru ise, yaklaşık 15-20 gün önce Çelik İş Sendikası Genel Başkanı Yunus Değirmenci’nin Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin’i arayarak Karabük Şube Yönetimine almak istedikleri isimler ile ilgili görüş alışverişinde bulunmak istemiş. Karabük Milletvekili Şahin, görüşme öncesi kendisine iletilen isimleri eski Karabük İl Başkanı Timurçin Saylar’ı arayıp ileterek fikrini sormuş. Saylar parti tabanında ve Kardemir’i bilen bazı partili arkadaşlarından bu isimler üzerinde yaptığı araştırma sonrası, Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin’e düşüncesini belirterek, başka yeni isimler üzerinde çalışma yapalım şeklinde teklifte bulunmuş. Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin ertesi günü yemekte bir araya geldiği Çelik Sendikası Genel Başkanı Yunus Değirmenci’ye yeni isimlerin tespiti noktasında çalışma yapalım sözlerine karşılık Değirmenci’nin ısrarı üzerine “Biz karışmıyoruz o zaman. Siz bildiğiniz gibi yapın” demiş.

Bize gelen bu bilgilerin doğruluğu konusunda taraflardan açıklama gelir ise siz değerli okurlarımıza duyuracağız.

UYSAL VE CEYLAN İLE GÖRÜŞÜLMEMİŞ

Karabük Derin Haber o k yaptığımız araştırmalarda Karabük Milletvekili Burhanettin Uysal ve Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan ile dün akşama kadar hiçbir görüşme yapılmadığı, Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin’in düğün töreni sırasında, düğüne katılan Çelik İş Sendikası Genel Başkanı Yunus Değirmenci’nin masaya gelerek çok kısa bir görüşme yaptığı ve Şahin ile istişare ettiğini söylemesinin ardından hiçbir isim beyan etmeden ve fikir sorulmadan konunun kapatıldığı öğrenildi. Karabük İl Başkanı İsmail Altınöz’ün ise “bizim vermediğimiz ya da tasdik etmediğimiz hiçbir isim partimizi temsil etmez” şeklinde Değirmenci’ye fikrini söylediği öğrenildi.

BAŞKAN VERGİLİ

MHP'li Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili ise, bu konudaki fikrini ilgili kişilere söylediğini belirterek, " hem il başkanımızdan hem bizden olur almadan kimi seçerlerle seçsinler, karışmıyoruz. Ancak kendilerinin  seçecekleri kişileri MHP'li diye lanse etmesinler." dedi.

İŞTE ADI GEÇEN İSİMLER

Ulvi Üngören, Emrullah Aydın, Ali Bilen, Mustafa Karayel ve Kenan Yılmaz