Ak Parti Karabük İl Başkanı Timurçin Saylar'ın istifasının ardından uzunca bir süre kimin yeni il başkanı olacağı merak edilirken bir kaç gün önce Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Av. ismail Altınöz Karabük il Başkanı o k atandı.

Bir önceki il başakın Timurçin Sayları'ın istifası sonrası il yönetim kurulu üyelerininde istifa ettikleri şeklinde kamuoyunda bilgi oluşmuştu.Ancak bir türlü netlik kazanmamış hatta il kongresine kadar eski yönetim ile devam edilebileceği konuşulmaktaydı.

Ak Parti Karabük İl Başkanı Av. İsmail Altınöz bugün yaptığı basın toplantısında, uzun yıllardır partinin çeşitli kademelerinde görev aldığını belirterek, "Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız bizi il başkanlığına layık görerek bu görevi tevdi etti. Elimizden gelenin en fazlası ile çalışıp partimizi en iyi şekilde temsil edeceğiz. İl teşkilatındaki arkadaşlar ile dün görüştük. Muallakta kalan yönetim ne olacak konusunun netleşmesi için istifalarını verdiler. Şimdi yeni bir yönetim oluşacak. Elbette heyecanını yitirmemiş eski yönetimden arkadaşlarımızda görev alabilecek, bunları değerlendireceğiz. Yönetim oluştuktan sonra ilçe kongrelerimize kaldığı yerden devam edeceğiz. Parti içindeki sorunların basın yoluyla ya da dışarıya çıkarı k tartışılmasına asla müsaade etmeyeceğiz. Genel Başkanımızın talimatlarında olduğu gibi yönetimde çalışabilecek hanım önem vereceğiz. Gençlerin önünü açacağız." dedi.

Öte yandan dün akşam Karabük il Başkanlığı'na atanan Avukat İsmail Altınöz düzenlediği yemekte eski Başkan Timurçin Saylar ile birlikte hemen hemen tüm il yönetim kurulu üyelerinin katılımı ile bir araya geldi. Altınöz yemekte birlikte çalıştığı başkan Saylar ve tüm yönetim kurulu üyesi arkadaşlarına çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Yeni il başkanının kesinleşmesi ve mevcut  yeni çalışma arkadaşlarını belirlemesi için, yönetim kurulu üyeleri istifa dilekçelerini sundular. Ayrıca yeni il başkanı Altınöz, eski il başkanı Saylar'a bir teşekkür plaketi taktim etti.