Barış Mahallesi sakinleri çalışmalardan memnun kaldıklarını göstermek için, Asfalt Şantiye Amirliği ekiplerini yemekte ağırlayarak teşekkür etti.

Davete, Safranbolu Kaymakamı / Belediye Başkan V. Fatih Ürkmezer, Milli Eğitim Müdürü Muhammet Yılmaz, İlçe Emniyet Müdürü Fatih Çalışır ile birlikte katıldı.

Barış Mahallesi Muhtarı 'Muhtarlar Derneği Başkanı' Şahin Yavuz, "Barış Mahallesi yeni yerleşim alanlarımızdan biri, alt yapı çalışmaları ve asfalt çalışmaları devam ediyor. Mahalle sakinleri adına başta Safranbolu Kaymakamı / Belediye Başkan V. Fatih Ürkmezer’e ve Asfalt Şantiye Amirliği ekiplerine çok teşekkür ediyorum’’ dedi.

Safranbolu Kaymakamı / Belediye Başkan V. Fatih Ürkmezer, "Safranbolu her geçen gün cazibe merkezi haline geliyor. Barış Mahallesi de  Safranbolu’nun ana gelişim yerlerinden biri, her geçen gün nüfus anlamında büyüyen bir mahallemiz. Özellikle okullar bölgesinin burada olması ve yenilerinin de yapılacak olması sebebi ile gelecek yılları düşünerek; bütün birimlerimizin çalışmaları neticesinde buradaki hizmetleri büyütüyoruz.  Muhtarımız öncülüğünde bugün bu yemek organizasyonunu gerçekleştiren Mahalle sakinlerine çalışma arkadaşlarım adına, ayrıca hava koşullarının zorluğuna rağmen çalışmalarını sürdüren Asfalt Şantiye Amirliği ekiplerimize şahsım adına teşekkür ediyorum’’ dedi.