Türk Kızılayı Karabük Şube Başkanı Mehmet Uzun, “Türk Kızılayı Karabük’teki ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın her daim yanında” dedi.

Başkan Uzun, Kızılay Karabük Şubesi o k yardıma muhtaç ailelere yardım ettiklerini bu yardımları yaparken de ihtiyaç sahibi aileleri tespit ettiklerini ifade etti.

Kızılay Karabük Şubesi o k;  ihtiyaç sahibi ailelerin tespit edildiğini ardından da gıda, yatak ve battaniye konusunda ailelere yardım edildiğini açıklayan Uzun, “Türk Kızılayı o k elimizden geldiğince yardıma muhtaç ailelerimize destek olmaya çalışıyoruz. Bu kapsamda da 5000 Evler Mahallesi, Kurtuluş Mahallesi, Kapullu Mahallesi, Namık Kemal Mahallesi, Soğuksu Mahallesi, Yeşil Mahalle, Fevzi Çakmak Mahallesi, Kayabaşı Mahallesi, Atatürk Mahallesi ve Öğlebeli Mahallelerimizde; gıda kolisi, kıyma, kavurma; yatak ve battaniye dağıtımları yapıldı ve yardımlarımız devam edecek. Yardıma muhtaç ailelerimize yardımlarımız sürecek ve bu yardımlar yapılırken bir yandan da ihtiyaç sahibi ailelerimizin tespit çalışmaları sürüyor. Benim Karabüklü hemşerilerimden isteğim Türk Kızılayı’na destek vermeleridir. Hemşehrilerimiz bizlere destek versin ki bizde Türk Kızılayı o k bu yardımları ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaştıralım” dedi.