Çalık Holding bünyesinde bulunan Çalık Enerji yatırımlarına tüm hızıyla devam ediyor. Gine’de yapılacak yatırımlar ile ilgili detaylar, iki tarafın katıldığı toplantıda konuşuldu.

Toplantıya Gine Devlet Başkanı Alpha Conde ve DEİK Türkiye ve Gine Konsey Başkanı Burak Gören,  Gine Türkiye Büyük Elçisi Nur Sagman Dışişleri Bakanlığı Afrika Genel Müdürü Ahmet Rıza Demirer, Türkiye Pirelli lastikleri Yönetim Kurulu Başkanı Lale Cander, Çalık Holding Üst Yönetici Özgür Ulupınar ve  Çalık Enerji koordinatörü Fourat Binous katıldılar.

Çalık Enerji, kurulduğu 1998 yılından itibaren, Orta Doğu, Orta Asya, Afrika Kıtası ve Balkanları kapsayan geniş bir coğrafyada, doğadan gelen enerjiyi insanların hizmetine sunarak, daha iyi ve sürdürülebilir bir gelecek yaratmak adına, gerçekleştirmiş olduğu başarılı projeleri ile dünyanın önde gelen enerji şirketleri arasında yer almaktadır.

Aynı zamanda alanlarında uzman ve tecrübeli kadrosuyla, gelişmekte olan yeni teknolojileri kullanarak ürettiği yaratıcı ve yenilikçi çözümleri ile ulus rası enerji sektörünün her alanında faaliyetlerine devam eden Çalık Enerji dünyanın en büyük mühendislik ve müteahhitlik ödülü o k kabul edilen “Best Global Project” ödülünün de sahibi bulunmakta.