Milli eğitim müdürlüğünce merkez ve Yenice, Eskipazar ve Ovacık ilçelerinde ilköğretim okullarında tespit edilen 700 öğrenciye kaban ve ayakkabı yardımında bulunduklarını belirten Özcan, 35 bin lira tutarındaki yardımın Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) öncülüğünde ve Karabük TSO tarafından gerçekleştiğini ifade etti. Karabük TSO Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özcan, TOBB’un katkıları her yıl geleneksel o k ihtiyaç sahibi öğrencilere kış öncesinde yardımda bulunarak, eğitimlerine destek vermeyi hedeflediklerini bildirdi.

Yardımların dağıtılmak üzere Merkez ile Yenice, Eskipazar ve Ovacık ilçelerinde bulunan ilköğretim okulu müdürlerine teslim edildiğini açıklayan Özcan, “Her yıl olduğu gibi bu yılda milli eğitim müdürlüğümüzle ortak tespit ettiğimiz okullarda yardım çalışmalarını gerçekleştirdik. İhtiyaç sahibi 700 öğrenciye kaban ve ayakkabı yardımında bulunarak, eğitimlerine destek olmayı hedefledik. Soğuk kış aylarında çocuklarımızın üşümemesini istiyoruz. Çocuklar ülkemizin geleceği ve istikbali. Bizde bu reel sektör ve ticaret camiası o k bu çocuklarımıza destek olabiliyorsak buda ziyadesiyle bizi mutlu ediyor.
Karabük Vali Yardımcısı Barbaros Baran Ticaret ve Sanayi Odamız kentimize ekonomik değer ve istihdam oluşturmanın yanında toplumda sosyal işlere de her sene olduğu gibi bu senede destek oluyorlar. Okullarda idaremiz ve öğretmenlerimiz tarafından belirlenen ihtiyaç sahibi çocuklarımıza yaptıkları yardımlardan dolayı teşekkür ediyorum
” ifadelerini kullandı.
Karabük Milli Eğitim Müdürü Ali Köse ise, TSO Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özcan ve meclis ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.