MHP Karabük İl ve İlçe Teşkilatlarının yaptığı çalışmalar neticesinde 400 kişi düzenlenen tören ile rozetlerini takarak yeni katılım sağladılar.

Özellikle MHP'den ayrılan bazı siyasetçilerin Meral Akşener ile birlikte kurdukları yeni parti ile birlikte MHP tabanından ne kadar oy koparabilirler sorusu gündemdeki yerini korurken, bugün MHP İl teşkilatınca düzenlenen rozet takma töreni tam bir cevap oldu. İl ve ilçelerden katılan 400 kişiye İl Başkanı Adem Kar ve Belediye Başkanı Rafet Vergili rozetlerini taktılar.

MHP ye yeni katılımlar ile ilgili düzenlenen törende konuşan MHP İl Başkanı Adem Kar 2019 mart ayında yapılacak Belediye seçimleri öncesi parti o k hazırlıkları tüm hızıyla sürdürdüklerini, ilçe teşkilatları seçimlerinin tamamlanmasının ardın İl Teşkilatı seçimlerinin yapılacağını söyledi.

Öte yandan düzenlenen törende konuşan Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili çok iddialı konuştu. ilk yapılacak belediye seçimlerinde, Karabük Belediyesinin yanısıra Yenice, Eskipazar, Safranbolu ilçe belediyelerininde MHP li olacağını söyledi.