Batı Karadeniz Kalkınma Ajansına 2017 yılı Teknik Destek programı kapsamında Safranbolu Belediyesi tarafından yazılan “Yerel Yönetimlerde Coğrafi Bilgi Sistemi” projesi Batı Karadeniz Kalkınma Ajansında Safranbolu Belediyesi adına Başkan Yardımcısı Hüseyin Bilicioğlu ve Zonguldak BAKKA Proje Uzmanı Ümran Öztürk tarafından imzalandı.

İmzaların atılmasının ardından kısa bir açıklama yapan Başkan Yardımcısı Hüseyin Bilicioğlu, Belediyemiz tarafından projelendirilen “Yerel Yönetimlerde Coğrafi Bilgi Sistemİ”  isimli projemiz BAKKA tarafından kabul gördü ve uygulamaya geçilmesi için imzalar atıldı. Proje çalışmaları kapsamında Belediyemiz 20 teknik personeli Coğrafi Bilgi Sistemleri konusunda 5 gün süre ile eğitim alacak” dedi.

Safranbolu Belediyesi o k geçmişte de oldukça önemli projelere imza attıklarını kaydeden Bilicioğlu, Belediye o k tek amaçlarının Dünya markası Safranbolu’ya ve Safranbolu halkına hizmetin en iyisini verebilmek olduğunu söyledi. Projemize destek veren Batı Karadeniz Kalkınma Ajansına teşekkür ederek Safranbolu’muza hayırlı olsun dedi.