Geçtiğimiz aylarda yapılan kongrenin ardından oluşan Ak Parti Safranbolu İlçe Teşkilatı yönetimi sahaya indi.

İlçe Başkanı Ali Kaya ve ekibi Safranbolu'da mahalle, mahalle, sokak sokak gezerek vatandaşlar ile sohbet edip sorunlarını dinliyor. Sadece seçim zamanlarında ki seçim gezilerine alışık olan Safranbolulular ise, "biz işte bunu istiyoruz. Sadece seçim zamanı değil, her zaman bizler ziyaret edilerek fikirlerimiz sorulmalı. Sorunlarımız dinlenmeli. Sadece dinlemekle kalınmayıp çözüm de bulunmalı" diyerek yapılan ziyaretlerdeki mutluluklarını dile getirdiler.

Ak Parti Safranbolu ilçe teşkilatının mahalle gezilerine zaman zaman Safranbolu Belediyesi yetkilileri de katı k vatandaşların taleplerinin giderilmesi noktasında yerinde tespitte bulunuyorlar.

Öte yandan mahalle gezileri ile ilgili o k açıklama yapan Ak Parti Safranbolu İlçe Başkanı Ali Kaya, "AK Parti o k, halkimizin bagrindan kopup ilk gunki heyecanla 16 yıldır halkımızla iç-içe olmaya ve sadece seçim dönemlerinde değil seçim öncesi sonrası her an halkımızla ve seçmenimizle iç içe olmaya devam ediyoruz. Iste köylerdeki birlikteliklerimiz ve sorunların yerinde çözülmesinden sonra, şuan da mahallelerimizle bir aradayız. muhtarlarımız ve halkımızla istisare ederek çözüm istenen konuları yerinde dinleyerek onlarla hem hal o k çözüm odaklı çalışmalarımız devam edecek. Bağlarbaşı mahallesindeyiz. Teskilatimiz ve Belediye Başkan Yardimcilarimizla birlikte mahalle toplantılarımız devam edecek." dedi.