AK Parti Karabük il Yönetim Kurulu üyeleri basın ile bir araya geldi. Toplantıda konuşan İl Başkanı Av. İsmail Altınöz 12 Ekim 2017 tarihinde Cumhurbaşkanlığı tarafında Karabük AK Parti İl Başkanı o k atanan ve atanmasının ardından yoğun bir süreç geçirdiğini, bu süre zarfı içerisinde İl Yönetim Kurulunu oluşturduklarını belirterek sözlerini şu şekilde sürdürdü;

12 Ekim 2017 günü Cumhurbaşkanı tarafından İl Başkanı o k atanmamdan sonra yoğun bir süreç geçirdik. Bu bir buçuk aylık süreç içerisinde yeni İl Yönetim Kurulumuzu oluşturduk. İcraamızı oluşturduk. Genel Başkan Yardımcımız Harun Karacan beyi ağırladık. İlçe Kongrelerimizi yaptık. Önümüzde 1 aylık bir süreç var. Bu süreç içerisinde Başbakanımızı İl Kongremizde Karabük’te ağırlayacağız. İl Teşkilatı o k bu konunun çalışmalarına başladık. Tabii bu 1 buçuk aylık süre zarfı içerisinde 31 Ekim tarihinde il yönetim kurulumuzu oluşturduk. Bu süreçte sadece teşkilat çalışmaları değil, Karabük’ün sıkıntıları, sorunları ve ekonomik beklentileri ile ilgili de çalışmalarımızı sürdürdük. Özellikle önümüzde bekleyen Eskipazar OSB ile ilgili hemen müdür ataması yapılmasını sağladık.” dedi.

Karabük, sanayi ve cumhuriyet kentidir, diyerek konuşmasına devam eden Altınöz;

Bundan sonraki süreçlerde Halkla İlişkiler ve STK’lardan sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Harun Karacan beyi hemen İl Yönetim Kurulumuz oluştuktan bir gün sonra ağırladık. Karabük’teki tüm sivil toplum kuruluşları ile genel başkan yardımcımızı bir araya getirdik. STK’lardan gelen 42 talebin ilgili bakanlık ulaşmasını sağladık. Bu süreçler devam ederken hiç kongresi yapılmamış 3 tane ilçemiz vardı. Eskipazar, Ovacık ve Merkez İlçemiz. 3 gün içerisinde 3 ilçemizin kongresini yaptık. Bilim Sanayi Bakanımızı merkez ilçe kongresine getirdik. Karabük, sanayi ve cumhuriyet kentidir. Biz buraya en faydalı olacak, kendilerinden beklentimiz olan bilim sanayi bakanının gelmesini sağladık. Ve çok verimli bir toplantı oldu. Gerek yenice orman ürünleri OSB’nin gerekse Eskipazar Metal ve Metal Ürünleri OSB için gerekli desteği kendisinden aldık. İnşallah Karabük’ün geleceği açısından önemli olan bu iki yatırımdan burada hızlı bir şekilde yapılması için takipçisi olacağız.” şeklinde sözlerini sürdürdü.

Biz Karabük’ü Çok İyi Tanıyoruz, Kılcal damarlarına kadar her gün halk ile iç içeyiz. İl Başkanı o k atanmamdan itibaren hafta da iki mahalleyi ziyaret ediyoruz.” diyen Altınöz yapacakları anketten bahsederek;

Karabük’teki STK’ların ve üçüncü ayağı da halkın ve teşkilatın beklentileri neler? STK’ların beklentileri neler? Ve daha sonra halkta yapılacak olan anketlerle 'Karabük halkının hem geçmişte yapılan AK Parti döneminde yapılan yatırımlardan hangilerinden memnun olduğu, eksik olan yatırımların neler olduğu, bu konudaki düşüncelerin neler olduğu ve Karabük’te ne yapılırsa halk daha çok mutlu olur' gibi bu konularda bir çalışmalarla Karabük halkının mutluluğu ve Karabük’ün daha ileri gitmesi için gerekli bilgilendirmeleri yaptık. Ve anket çalışmalarının sonunda halkın bizim beklentilerimize veya taleplerimize uygun bir şeyin çıkacağını düşünüyoruz.” ifadelerini kullandı.

2019 Karabük için Çok Önemli

Yapılacak olan yerel ve genel seçimlere bu kadroyla Karabük'te AK Parti'yi hazırlayacak olan AK Parti Karabük İl Başkanı İsmail Altınöz;

"2019 hem Karabük için hem de ülkemiz için çok önemli. Biz bu sınavından İl Teşkilatı o k başarıyla çıkacağımıza inanıyoruz. İl Kongresinden mevcut yönetimimizi yeni oluşturduk. Aynı kadroyla inşallah İl Kongresine gireceğiz. Başbakanımıza Karabük ile ilgili dertlerimizin neler olduğu konusunda gerek valiliğimiz gerek il müdürlüklerimiz ile çalışmalarımızı yapıyoruz.” dedi.

Başbakanın gelmesi Karabük için bir fırsat

Başbakan Binali Yıldırım'ın aksilik olmazsa AK Parti Karabük İl Kongresine geleceğini işaret eden Başkan Altınöz; "23 Aralık cumartesi günü saat 16:00’da Başbakanımız burada olacak. İnşallah o günde Başbakanımızdan müjdeli haberler alacağız. Önümüzdeki süreçte de yapımı tamamlanmış ama açılışı yapılmayan ve temel atılması gereken birçok yerler var. Bunlarla ilgili de çalışmalarımız yapacağız. İl Kongresinden sonra Karabük’e faydalı olacağını düşündüğümüz hangi bakanımız varsa görüşmeler yapıp onları da getireceğiz. Karabük’ün istifadesine olan konularda siyaset yapmayacağız. Karabük Belediyesi ile ilgili de eğer halkımızın istifadesinde olan bir şey varsa o yatırımlarda da elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Bu şekilde halkın hizmetine olacak hususlarda yakın çalışmaya devam edeceğiz. Halkın yararına olacak konularda siyasi çekişmelere girmeyeceğiz. Biz halka hizmet eden bir partiyiz. Ve de hizmet ettiği için halktan destek alan bir partiyiz." diyerek sözlerini tamamladı.