Toplantıda BAKAB 2018 yılı bütçesi ile diğer gündem maddeleri görüşüldü.

Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer, Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci, Eflani Belediye Başkanı İbrahim Ertuğrul,  Eskipazar Beledi Başkanı Mustafa Yarkan, Yortan Belediye Başkanı Yılmaz Tiryaki, Araç Belediye Bankan Vekili Onur Atıcı Bartın Kültür ve Turizm İl Müdürü Fuat Dursun, Karabük Kültür ve Turizm İl Müdürü İbrahim Şahin ile Belediye Kültür Müdürleri ve BAKAB yetkililerinin katıldığı toplantının oldukça verimli geçtiği ifade edildi.

BAKAB Başkan Vekili, Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer; Toplantı sonrası yaptığı açıklamada; “Birlik o k katılacağımız ve 25-28 Ocak 2018 tarihleri arasında düzenlenecek olan EMİTT Fuarı ile ilgili fikir alış verişinde bulunulduk. Bununla birlikte,  birliğin 2018 yılı bütçesini de görüşüldü” ifadelerini kullandı.

Safranbolu En Gözde Kentlerden Birisi

Toplantının en önemli gündem maddelerinden birisinin de Türkiye’nin en büyük fuarlarından EMİTT Fuarı olduğunu kaydeden Ürkmezer, Safranbolu’nun bu önemli fuarda yine en gözde kentlerden birisi olacağının altını çizerken, ‘Her ne kadar fuara birlik o k katılım sağlasak da her bir kentin ayrı standı olacak. Biz Safranbolu’yu gerek tanıtıma yönelik objelerimiz gerekse ekip arkadaşlarımızla beraber en iyi şekilde temsil edeceğiz.’ diye konuştu.

Bölgesel tanıtımın önemine de değinen Ürkmezer; “Tanıtımda yalnızca bulunduğumuz bölge değil, çevre il ve ilçeler de önemli yer tutuyor. Bu nedenle birlikler bölgesel tanıtımda çalışmalarını bir bütün o k yapmalı. Bu anlamda bizler BAKAB o k en güzeli, en iyiyi nasıl ortaya koyabiliriz bunun çabası içerisindeyiz” dedi.