Karabük Üniversitesi kantinlerinden Türk Bayrağı'nın kaldırılma talimatı ortalığı karıştırdı.

Rektör Polat’ın uzunca bir süredir uygulamaları ciddi eleştirilere sebep olurken, şimdi de Türk Bayrağı’nın kantinlerden kaldırılması talimatı yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi.

Karabük Derin Haber o k edindiğimiz bilgilere göre Karabük Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından denetimi yapılan kampüs içerisindeki kantinler görevli şube müdürü Deniz Turcan tarafından gezilerek işletmecilere tek tek Türk Bayrakları'nın kaldırılması talimatı verildiği de iddia ediliyor.

ÖĞRENCİLER TÜRK BAYRAĞINA SAHİP ÇIKTI

Olayın öğrenciler arasında duyulması üzerine sosyal paylaşım siteleri üzerinden örgütlenen öğrenciler kantinlerde Türk Bayrağı nöbeti tutmaya başladılar.

Türk Bayrağı etrafında çığ gibi toplanan Karabük Üniversitesi öğrencileri konuyu en üst makam kadar taşımaya hazırlanırken, Karabük Üniversitesi Rektörü Polat bunca gelişmelere duyarsız kalıp yine her zaman ki gibi yurt dışı seyahatlerine devam ediyor.

YETKİLİLERE SORUYORUZ???

Hala daha girilmeyen derslerden alınan 23 bin lira ile ilgili hiçbir açıklama ya da soruşturma açıldığı belirtilmezken, Karabük Üniversitesi’ndeki bu kötü yönetime, sayın Cumhurbaşkanımızın başdanışmaları, YÖK Başkanı ve yetkilileri, Karabük’ün milletvekilleri, etkili ve yetkili diğer kesimler ne kadar daha sessiz kalacak?

İŞTE BAYRAK KRİZİNİN SOSYAL PAYLAŞIMLARI