Karabük’teki çeşitli yurtlarda kalan devlet korumasındaki çocuklar düzenlenen organizasyonda, hayırsever iş adamının misafiri olurken, Vali ve Kaymakam amcaları ile yemek yediler.

Karabüklü iş adamı Hüseyin Yalçın’ın “Bu Çocuklar Bizim” düşüncesi ile belli periyotlarda devam etmek üzere ortaya koyduğu proje kapmasında, kentimizdeki çeşitli yurtlarda kalan devlet korumasındaki çocukların, toplum ile kaynaşması ve kentin en üst düzey yetkilileri ile bir araya gelebilmesi amaçlanıyor.

Projenin ilkine ev sahipliği yapan hayırsever iş adamı Mehmet Mescier yaptı. Safranbolu Gerdan Restorant da düzenlenen akşam yemeğinde çeşitli yurtlarda kalan çocuklarımız, doyasıya yemeklerini yerken, yanlarına oturan Vali, Vali Yardımcısı, Kaymakam ve bazı daire müdürleri ile sohbet ettiler.

Karabük Valisi Kemal Çeber, Safranbolu Belediye Başkan V. Safranbolu Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer, Aile ve Sosyal Politikalar Müdürü Galip Sökmen yemeğe katılan çocuklar ile yakından ilgilendiler.

Karabük Derin Haber o k bizlerinde birlikte oturduğu çocuklarımız sohbet de eğitimlerini, düşüncelerini ve gelecek hayallerini anlattılar. Bir çocuğumuzun telefonunun zil sesindeki müziğini katılan dinlettirmek için yanındaki hocalarına kendisini arattırması hoş bir gülüşmeye ve neşeli bir ortam oluşmasına sebep oldu.