Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Tony Popovic, sahalarında 1-0 kaybettikleri Göztepe maçı sonrası basın toplantısında konuştu.
Popovic, maçı domine ettiklerini, sahada iyi oynayan, futbolun doğrularını yapan tarafın kendileri olduğunu söyleyerek şöyle konuştu:
Rakibimiz yakaladığı tek pozisyonu gole çevirdi. Biz bir şekilde topu kaleye sokamıyoruz. Tabii ki hayal kırıklığı yaşıyoruz, üzgünüz. Ofansif o k çok iyi işler yaptık. Bir türlü topu filelere gönderemedik. Penaltıdan yararlanamadık. Her oyuncu penaltıyı kaçırabilir ama Grozav’ın vuruşunu kaleci çok fantastik bir şekilde çıkardı. Golü yedikten sonra hiçbir şekilde motivasyon düşüklüğü yaşamdık. 9-10 kişiyle defans yapan rakibe karşı çok iyi mücadele ettik. Çok fırsatlar bulduk. Savaşmaya devam ettik ama olmadı. Şanssızlık var. Biraz da bitiricilik konusunda sıkıntı var. Şu anda yapacak bir şey yok. Savaşmaya devam edeceğiz. Haftalardır savaşıp bir şekilde alamadığımız galibiyeti elde etmek için Konyaspor’un karşısına çıkacağız.
Kulüp o k çok zorlu bir süreçten geçtiklerini hatırlatan Popovic, ”Futbolcularım antrenmanlarda ve maçlarda ellerinden gelenin en iyisini veriyorlar. Bir şekilde bana bu durumdan etkilendiklerini hissettirmiyorlar. Kontrol edebildiğimizi kontrol ediyoruz. Antrenmanda ve maçlarda gerekli şekilde müdahale ediyoruz. Onların da reaksiyonu çok iyi. Şu anda önümüze bakmak ve çalışmaya devam etmek zorundayız. Futbolcularıma ilk idmanda çok iyi olduklarının inancını tekrar vermek ve özgüven aşılamak istiyorum. Kendi şansımızı kendimiz yaratmak zorundayız. Kendimiz bu durumu tersine çevirmek için ayağa kalkmalıyız” dedi.