Safranbolu GHSİM koordinesinde Safranbolu Kaymakamlığı Proje Ekibi ile birlikte “Hayatı Paylaşmak İçin Engel Yok” teması ile dünya engelliler günü kapsamında Safranbolu’da bulunan özel sporcular ve Safranbolu Daire Amirleri arasında futsal müsabakası yapıldı.

Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkan V. Dr. Fatih Ürkmezer, İlçe Jandarma Komutanı J. Yzb. Serkan Özden, İlçe Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü İsmail Özcan, Daire Amirleri ve Üniversite Öğrencilerinden oluşan Genç BJK üyeleri,  Özel Çocuklardan kurulan takımla oynadıkları futsal karşılaşmasında hoşça vakit geçirdiler.

Karşılaşma sonrası kısa bir açıklama yapan Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkan V. Dr. Fatih Ürkmezer, böylesi güzel etkinliklerde yer almaktan, özel çocuklarımız ile bir arada bulunmaktan büyük mutluluk duyduğunu söyledi.

Safranbolu’da gün münasebeti ile Pazar ve Pazartesi günleri çeşitli etkinliklerin düzenlendiğini hatırlatan Ürkmezer; “Düzenlenen tüm etkinliklere katıldım. Her ziyaretimizde, her etkinlikte özel çocuklarımızın gözlerindeki mutluluğu gördüm ve bu beni ziyadesi ile mutlu etti. Bu günde çocuklarımız ile bir futbol karşılaşmasında bir araya geldik. Oldukça başarılılar. Hepsini ayrı ayrı tebrik ediyorum. Ayrıca etkinliğin düzenlenmesinde katkısı olan Proje Ekibimize, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğümüze,  İlçe Jandarma Komutanımız Sayın Serkan Özden beyefendiye, Üniversite öğrencisi Genç BJK’lı kardeşlerime teşekkür ediyorum” dedi.