Bolu’da yayın yapan bir yerel TV kanalının sahibi, esnaf ve iş adamlarından şantaj ile para toplamaktan gözaltına alındı.

İddia göre şehirde yapı malzemeleri ticareti ile uğraşan bir firma sahibinin kendisinden şantaj yoluyla Tv kanalı sahibinin para istediği şeklindeki şikayeti ve durumu polise bildirmesi üzerine Bolu Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Bolu’daki yerel ve ulusal medyada yer alan haberde Bolu’lu iş adamının kendisine tehdit ve şantaj yapıldığı şikayeti üzerine seri numaraları alınmış paralar Yerel TV kanalı sahibine verilirken suçüstü yapıldı.

Ulusal medyaya düşen haber ile ilgili Habertürk yazarı Sevilay Yılman yazısında; “Mesela bu iddiayı geçenlerde bayağı önemli bir milletvekilinden duyduk biz. Biz derken aralarında benim de olduğum birkaç gazeteci. Diyor ki o vekil: "Bir değil, birkaç kişi var bu işi yapan. Çok yakında tüm Türkiye bunların kim olduklarını ve kime nasıl şantaj yaptıklarını belgeleriyle öğrenecek! " şeklinde iddialarda bulunurken ilerleyen günlerde Karabük de dahil başka illerde yaşanıp yaşanmayacağı sorusunu akıl getirdi.

İŞTE YEREL MEDYA DA YER ALAN HABERE GELEN OKUR YORUMLARINDAN ÖRNEKLER