HABER: TUĞBA DOĞRUGÖREN

RÖPORTAJ: MERVE YAŞAR

Sosyal Medya artık çağın en önemli iletişim aracı oldu. İlkokul çağından başlayarak 7 den 70'e herkesin sosyal paylaşım sitelerinde hesapları var. İşte bu sosyal paylaşım sitelerinden özellikle gençlerin en çok tercih ettiği instagram da bazı sayfalar var ki ulusal bazda milyonları, yerel bazda onbinleri peşinden sürüklüyor.

İşte onbinleri peşinden sürükleyen İnstagramdaki KBÜ İtiraf hesabı bunlardan birisi. Özellikle öğrenciler çok ilginç itiraflarda bulunurken takip ve paylaşım rekorları kırıyor.

Biz de Karabük Derin Haber o k merak ettik ve sizler için KBÜ itiraf sayfası admini ile sizler adına çok ilginç bir röportaj gerçekleştirdik. Merak edilen tüm soruları sorduk. 

Aslında o içimizden birisi ama bizler tanımıyoruz. Peki itiraf sayfasının sahibi kim?

Bilen, duyan, gören yok sanırım!

İLK DEFA DERİN HABER'E KONUŞTU

Kendisi ile gerçekleştirdiğimiz eğlenceli röportajla birlikte biraz olsun merakınızı giderelim dedik. 

Sosyal medya sayfasında ulaştığı kitle ile ilginç bir sayfa oluşturan admin, konuğumuz oldu. 

Kendi ile ilgili bilgileri asla kimseyle paylaşmayı tercih etmeyen admin, röportajımızda bakalım kendinden nasıl bahsetti?

"CAN SIKINTISINDAN AÇTIM"

İki yıl gibi kısa sürede onbinlerce takipçiye ulaşan sayfa admini Karabük'te yapacak bir şey bulamadığından can sıkıntısından böyle bir sayfa açtığını söyleyerek ilk itirafını yaptı.

" width="680">

"ADMİN BANA KIZ BUL DEDİ"

Sosyal medya da sayfasını nasıl geliştirdiğinden ve yaşadığı ilginç tecrübelerden bahseden admin başından geçen ilginç olayları anlattı. Kendisine yazan birisinin "admin bana kız bul" dediğini anlatan sayfa admini, yaşadığı başka ilginç olayları Derin Haber'e anlattı

" width="640">

YÜZÜNÜ NEDEN GİZLİYOR?

Sayfanın sahibi olduğu bilmeyenlerin bulunduğu ortamda kendisi hakkında ciddi laflar ettiğini anlatan Admin yüzünü neden gizlediğini ilgiç bir şekilde açıkladı.

" width="640">

BAZI PAYLAŞIMLARI NEDEN YAYINLAMIYOR?

Mesaj kutusu hergün dolup taşan admin bazı mesajları neden yayınlamadığını anlatırken, hayatının nerede ise yüzde yetmişlik dilimini sayfa üzerinde harcadığını ikinci itiraf o k ortaya koydu.

" width="680">

"ÇIKTIĞIM KIZ YÜZÜNDEN MASKE TAKTIM"

Yayınlarda taktığı maskenin gizemli anlamını anlatan sayfa admini, aslında kız arkadaşına özel bir gün süprizi için maskeyi taktığını ancak zaman içerisinde kalıcı olduğunu belirterek ne zaman çıkaracağını da derin habere açıkladı..

" width="680">

MEZUN OLDUĞUNDA DEVAM EDECEK Mİ?

Gerek öğrencilerden gerek ticari firmalardan ciddi şekilde kendisine teklifler geldiğini belirten sayfa admini, mezun olduğunda sayfanın durumunun ne olacağına çok ilginç bir cevap verdi.

" width="680">

"CİDDİ TEHDİTLER ALIYORUM"

İnsanların paylaşımlarına rağmen admin o k ciddi tehditler aldığını belirten sayfa admini eski sevgili ile ilgili bile itiraf geldiğini belirterek, yaşadıklarını şu şekilde anlattı;

" width="680">

İTİRAF, DERİN HABER'E İTİRAF ETTİ

Herkes itiraf sayfasında itiraflarda bulunurken, sayfa admini ilk itirafını Karabük Derin Haber'e yaptı. Yaptığı ilginç itiraftan sonra ise tüm takipçilerine mesajı ise "herkesin kirli çamaşırlarını biliyorum, herkesi ....." oldu

" width="680">