Aralık ayı muhtarlar toplantısı yapıldı.

Merkez Mahalle Muhtarları Dernek Lokalinde yapılan Aralık ayı muhtarlar toplantısına Karabük Valisi Kemal Çeber, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Karabük Vali Yardımcısı Barboros Baran, Karabük İl Emniyet Müdürü Mehmet Emin Akay, Karabük Belediye Başkan Yardımcısı Fatma Danışman, Karabük Belediyesi Özel Kalem Müdürü İrfan Kartal, Karabük Mahalle Muhtarlar Derneği Başkanı İbrahim Harmanbaşı ve Mahalle Muhtarları katıldı.

Açılış konuşması yapan Karabük Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı İbrahim Harmanbaşı konuşmasında; "Değerli Valim bizleri ziyaret ettiğinizden dolayı gerçekten çok mutluyuz. Biz bu toplantıları periyodik o k her ay, Belediye Başkanımız Sayın Rafet Vergili'nin katılımları ile gerçekleştiriyoruz. Böylece mahallelerimizde ki sorunlarımızı Başkanımıza iletmiş oluyoruz. Başkanımızda her zaman olduğu gibi bizlerden desteğini esirgemiyor. Merkezde 28 mahallemiz var. Bunlardan 27 mahallemiz şuan Belediyemize bağlı, bir mahallemiz ise 2019 yerel seçimlerinden sonra belediyemize bağlanmış olacaktır. Şuan Belediyemize bağlı olmamasına rağmen bütün hizmetleri Belediyemiz tarafından karşılanmaktadır.  Valilik nezdinde olan çalışmalarımız ise hızlı bir şekilde devam ediyor" dedi.

Karabük Valisi Kemal Çeber ise konuşmasında; "Bende burada olmaktan son derece keyif duyuyorum. Sevgili Muhtarım bu tür düzenli toplantılarınızın olduğunu bir kaç ay önce duymuştum. Katılmayı çok istememe rağmen programlarından dolayı katılamamıştım. Çünkü bu tür ortamlar daha sıcak oluyor. Bizi bürokrasi ve resmiyetten biraz daha uzaklaştırmış oluyor. Karabük'e İlk geldiğim gün söylediğim şeyi tekrar söylüyorum. Burada ki her vatandaş bizim mesai arkadaşımız, biz hep beraber çalışıyoruz. Bu noktada muhtarlarımızda en önemli ayaklardan birisidir. Gördüğüm tabloda muhtarlarımızın hepsi mahallelerine hakimler, işlerini gayet iyi takip ediyorlar. İletilmesi gereken konuları zamanında ve yerinde iletilmesi gereken kurum da iletiyorlar. Dolayısıyla bizde yapacağımız faaliyetlerimizde muhtarlarımızı yanımızda istiyoruz. Biz ne kadar birlik beraberlik içerisinde olursak, işlerimizde o kadar güzel yürütürüz" dedi.

Konuşmaların ardından sohbet havasında devam eden toplantıda mahalle muhtarlarının Karabük Valisi Kemal Çeber'e ve Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili'ye istek ve sorunlarını iletmelerinin ardından Aralık ayı muhtarlar toplantısı son buldu.