Süper Lig’de ilk yarının son hafta maçında 1-1 berabere kalan Kardemir Karabükspor teknik direktörü Levent Açıkgöz maç sonunda basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Açıkgöz: “Bu emekçi kente yakışacak şekilde bu çocuklar mücadele edecekler”
Kardemir Karabükspor antrenörü Levent Açıkgöz, "Oyuncumuza kart gösteriliyor. Maçta söylenen şey ‘kusura bakma baskıyla kart gösterdim’ Böyle bir şey olabilir mi? Olamaz. Herkes hata yapıyor. Maçtan sonra da hakem arkadaşımızdan da oyun içinde agresif davrandığımız için özür diledik” dedi.
Kardemir Karabükspor antrenörü Levent Açıkgöz maça 3 puan için çıktıklarını belirterek, “Maalesef olmadı. Ama çocuklarımızın yüreğine sağlık. Canla başla mücadele ettiler. Trabzonspor attıkları gole kadar fazla bir pozisyonları yoktu. Çok pozisyonumuz olmadı ama pozisyon da vermedik. Ligde düşmeme mücadelesi veren, canı burnunda bir takımız. Takdir haklarını hep rakipten yana kullanması maalesef oyunun son bölümünde bizi sıkıntıya düşürdü. Takdir hakları hep büyük takım karşı oluyor herhalde. Gösterilen kararlar ortada. Rakip oyuncuları sadece uyarıyla geçiştirdi. Bize karşı bir karar mı verildi? Mağduruz. Yapacak bir şey yok. Bu emekçi kente yakışacak şekilde bu çocuklar mücadele edecekler. İnşallah hayırlısı olur” dedi.
“BU SAATTEN SONRA FAUL OLSA NE OLUR OLMASA NE OLUR?”
‘Burak’ın golü öncesi yaptığı bir faul var mıydı?’ diye yöneltilen soru üzerine Açıkgöz, “Sahada faul diye görüyoruz ama bu saatten sonra faul olsa ne olur olmasa ne olur? Mücadele eden bir takıma hep düdüklerle müdahale ediliyorsa, takdir hakları aleyhimize kullanılıyorsa Trabzonspor büyük camia, on saygı duyuyoruz ama ne o tarafa ne bize. Fenerbahçe maçında da oldu. Oyuncumuza kart gösteriliyor. Maçta söylenen şey ‘kusura bakma baskıyla kart gösterdim’ Böyle bir şey olabilir mi? Olamaz. Herkes hata yapıyor. Maçtan sonra da hakem arkadaşımızdan da oyun içinde agresif davrandığımız için özür diledik. Onlarda insan bizde. Hata yapabiliriz ama her şey objektif olmalı” diye konuştu.