Gerçekleştirilecek olan Halk Gününde vatandaşlar sorunlarını bizzat Ürkmezer ile paylaşabilecek.

25 Aralık 2017 Pazartesi günü ilki gerçekleştirilen ve Belediye Meclis Salonunda gerçekleştirilen toplantıya vatandaşlar yoğun ilgi gösterirken, Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer, talepleri teker teker dinledi. Vatandaşların Ürkmezer’e yakın ilgisi gözlerden kaçmadı.

Toplantıda birim Müdürleri de hazır bulunurken, Ürkmezer; “Burada amacımız, Safranbolu’ya ve Safranbolulu hemşerilerimize hizmetin en iyisini ve en kalitelisini verebilmektir” dedi.

Vatandaşlarla teker teker görüşmek yerine hizmetin hızlandırılabilmesi adına hep birlikte görüşmenin daha yararlı olacağı kanaatinde olduklarını kaydeden Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer; “Önceliğimiz vatandaşlarımızın sorunlarını ivedilikle çözüme ulaştırmak. Bu bağlamda böyle bir toplantı düzenledik. Her Pazartesi vatandaşlarımız ile bir araya gelerek birim Müdürlerimiz ile birlikte onların sorunlarını dinleyeceğiz.  Bu toplantı bundan böyle her hafta gerçekleştirilecek. Bizler sorunların giderilmesi ve halkımıza hizmet için buradayız. İnşallah toplantılarımız çok daha geniş  kapsamlı o k devam edecek. Kapımız vatandaşlarımıza her daim sonuna kadar açıktır" diye konuştu.

Halk Gününe katılan vatandaşlar ise, “Bizleri sabır ve ilgiyle dinlediği, sorunlarımıza çözüm getirme niyeti ve gayreti içinde olduğu için Sayın Kaymakamımız ve Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz” şeklinde görüşlerini bildirdiler.

Ürkmezer, toplantı sonrası tüm birim müdürleri ile bir araya gelerek Halk Gününde iletilen sorunlar hakkında istişarede bulundu.