Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili 2017 yılı değerlendirmesi ile ilgili yaptığı açıklamada; "2017 yılı içerisinde Karabük'te ne suyun ulaşmadığı bir yer, ne de asfaltsız bir yol bıraktık. Kaldırım çalışmalarımız ise hızlı bir şekilde devam etmektedir. Böylece Karabük Belediyesi o k 2017 senesi içerisinde çevre ile ilgili çalışmalarımızı ağırlıklı bir şekilde devam ettirdik."

"2018 Yılında da Hizmetlerimize Devam Edeceğiz"

"2018 senesinde de farklı projelerimiz ile çalışmalarımıza devam edeceğiz. En önemli projelerimizden birisi olan Bulak Vadisinde ki Kanyon Park projemizin Karabük'ü Safranbolu'ya bağlayan Kanyon Köprü'sünü 2016 - 2017 senelerinde tamamlamış olduk. 2018 yılı içerisinde ise Kanyon Park projesinin devamı olan Spor Vadisi kısmını tamamlamayı hedefliyoruz. Tabi ki daha vaatlerimiz dışında yapacağımız, gerçekleştireceğimiz daha birçok projemiz var. Karabük Belediyesi o k 2018 senesinde de sizlerin hizmetinde olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Başkan Vergili, 2018 senesinin Ülkemize ve Karabüklü hemşerilerimize hayırlı, uğurlu olması temennisi ile sözlerini noktaladı.

" frameborder="0" gesture="media" allow="encrypted-media" allowfullscreen>