(Bahsi geçen haberleri okumak için resimlerin üzerine tıklamanız yeterlidir)

Karabük ‘KARABÜKLÜ ASKER EL BAB’DA YARALANDI’ haberiyle hüzne boğuldu. Kahraman Askerimiz Hayati Özdemir 20 Aralık’ı 21 Aralık’a bağlayan gece gerçekleşen saldırıda yaralanmıştı. 10 Ocak 2017 tarihinde yerel bir gazeteye vermiş olduğu röportajda yaşadığı korku dolu anlarını anlatmıştı.

9 Şubat 2017 tarihinde Uzman Çavuş Umut Aytekin, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) Suriye'nin El Bab şehrinde düzenlediği operasyonda şehit olmuş, Karabük’e Şehit ateşi düşmüştü.

20 Şubat 2017 tarihinde Karabük’ün Sipahiler köyünde sobadan sızan Karbonmonoksit gazını fark edemeyen yaşlı çift namaz kıldıkları sırada seccadede can vermişti. Yaptığımız bu haber ülke genelinde okundu.

Karabük Derin Haber o k “Kamu İşine Kiralık Aracı Eşine Servis Aracı mı Yaptı?” manşetiyle yaptığımız özel haberimiz 17 Mayıs 2017 tarihinde gündeme oturmuştu.

2017 yılının son zamanlarında Karabük’te hava ve çevre kirliliği ile ilgili yapmış olduğumuz iki haberimiz oldukça dikkat çekti.

HAVA KİRLİLİĞİ HABERİMİZ;

ÇEVRE KİRLİLİĞİ HABERİMİZ;

Karabük’te 2017 yılına damga vuran bir diğer olay da Safranbolu Belediyesi’nde yaşanan olaylar oldu diyebiliriz. 22 Haziran 2017 tarihinde Safranbolu Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer, Safranbolu Belediyesi’ne kayyum o k atandı.

23 Haziran 2017 tarihinde, Karabük’ü heyecanlandıran bir olay gerçekleşti. “İlk Yerli Otomobil Fabrikası Karabük'te mi Kuruluyor?” manşet, ile attığımız haber Karabük gündemine bomba gibi oturmuştu.

26 Haziran 2017 tarihinde Kardemir Yönetim Kurulu Üyesi Osman Kahveci, Kardemir'de kadroya alınmayan vatandaşları "Vekile gidin" diyerek Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin'e yönlendirmişti ve büyük tepki almıştı.

Safranbolu Belediyesi’nde yaşanan karışık olaylar zinciri hala devam ederken Belediyeden alınanlar olmuştu. “Necdet Aksoy’la akrabalığı ile bilinen iki çalışan ve danışmanı görevden alındı.” Şeklinde yaptığımız haber de gündeme bomba gibi oturmuştu.

Yine Safranbolu Belediyesi ile ilgili yapmış olduğumuz özel haberimiz oldukça ilgi duydu.

14 Temmuz 2017 tarihinde “Karabük'te FETÖ Davalarındaki İlk Karar Açıklandı” başlığıyla yaptığımız haber, Karabük'te görülen FETÖ/PDY davalarında verilen ilk ceza olma özelliği taşıyordu.

4 Ağustos 2017 tarihinde, Karabük merkeze bağlı Cumayanı Köyü’nde iki aile arasında çıkan kavgada, aralarında kavgayı ayırmaya çalışanların da olduğu 15 kişi av tüfeğiyle açılan ateşle yaralanmıştı.

9 Ağustos 2017 tarihinde Hakan Peker ailesi ile Safranbolu’yu ziyarete gelmiş, Karabük Derin Haber o k sohbet etme imkanı bulmuştuk.

Safranbolu Belediye Başkanı iken Ramazan Bayramı öncesi görevden uzaklaştırılan Necdet Aksoy 12 Ağustos 2017 tarihinde gözaltına alınmıştı. Daha sonra çıkarıldığı mahkemede tutuksuz yargılanıp serbest bırakılmıştı.

Kardemir'de aylarca süren Genel Kurul süreci 1 Kasım'da yapılan Genel Kurul ile sonuçlanmıştı. Genel Kurul öncesi ve sonrasında ciddi tartışmalar yaşanmıştı.

 

AK Parti İl Başkanı Timurçin Saylar’ın istifasının ardından, 20 Eylül 2017 tarihinde AK Parti İl Başkanlığına 17 kişi aday olmuştu.

12 Ekim 2017 tarihinde İsmail Altınöz’ün AK Parti İl Başkanlığına seçilmesi ile ilgili yaptığımız haber oldukça ilgi gördü.

Karabük'te yaşanan en önemli gelişmelerden bir tanesi de Karabükspor oldu. Takımın ligdeki kötü durumu sonrası Başkan Ferudun Tankut istifa edince milyonlarca borç olduğu ortaya çıktı.

Son o k 2017 yılının bitmesine az bir zaman kala Karabük Başbakan Binali Yıldırım’ı ağırladı. AK Parti Karabük Olağan İl Kongresine katılmak için Karabük’e gelen Başbakan Binali Yıldırım’ı canlı o k haber sitemizden yayınlamamız da sevgili okurlarımız tarafından ilgi gördü.