Kanun Hükmünde Kararname kapsamında; Özel İdarede çalışan 180 Taşeron Personelinde kadroya geçiş çalışmalarına start verildi. 
Yayımlanan Kanun Hükmünde Kararname sonucunda; İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Uzun beraberinde İŞUR İl Müdürü Coşkun Güven ve SGK Karabük İl Müdürü İsmail Yıldırım kadroya geçecek olan işçilerin bu mutlu gününde yanında oldular. 
Kadroya geçecek olan personellerin ile bir araya gelen Genel Sekreter Uzun burada yaptığı kısa açıklamada şöyle konuştu; "Cumhurbaşkanımız tarafından yayımlanan Kanun Hükmündeki Kararname ile Özel İdaremizde çalışan 180 işçi personelimiz hayırlısı ile kadroya geçiyor. Personel alımı sürecinde emeği geçen Sayın Valilerimize, Sayın Vekillerimize, Meclis Başkanlarımıza ve Meclis Üyelerimize işçi alımında verdikleri katkılar için çok teşekkür ediyorum. Şunu özellikle belirtmek isterim ki; gerçekten çok mutluyum. Böyle hayırlı bir olaya katkı verdiğim için işçi personelimiz kadar bende mutluyum. Biz Karabük Özel İdare o k büyük bir aileyiz ve bu olay ailemizi daha da mutlu etti. Ben tekrar emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum, personellerimize de aileleri ile huzurlu, mutlu günler diliyorum.”