Karabük Defterdarı Osman Kocaş Karabük Derin Haberi ziyaret ederek hem 10 Ocak çalışan gazeteciler günümüzü kutladı hem de çalışmaları ile ilgili bilgiler vererek, haber sitemizin sahibi Sait Alıcı ile gündemi değerlendirdi.

Koçaş ziyarette yaptığı konuşmada, “Basın gerçekten hem halkın hem bürokrasinin gözü kulağı konumunda. Özellikle kendi görev sahamız ile ilgili yapılan haberleri yakından takip ediyoruz. Yapıcı eleştiri ve haberlerde gördüğümüz eksiklerimizi gidermek için gayret gösteriyoruz. Elbette bizlerin de göremediği, ya da bizlere ulaşmayan eksiklerimiz olabilir. Biz bunları sizler vasıtasıyla görüyoruz. Derhal gereğini yapma noktasında çalışıyoruz. Ayrıca tüm çalışma ve duyurularımızı sizler vasıtasıyla vatandaş ve geniş kitlelere hızlı bir şekilde ulaştırıyoruz. Bu vesile ile sizlerin ve tüm meslektaşlarınızın çalışan gazeteciler gününü kutluyorum” dedi.

Karabük Defterdarı Osman Kocaş ziyarette araç sahiplerini de uyarmayı ihmal etmedi. 2018 yılı MTV motorlu taşıtlar vergisi nin ilk taksidinin ödeme zamanının Ocak ayı olduğunu hatırlatarak son güne bırakılmaması konusunda da uyardı.