Geçtiğimiz günlerde akşam saatlerinde içki içen vatandaşları gasp eden iki zanlı Karabük Emniyeti Asayiş Şube ekiplerince hızlı bir çalışma ile anında yakalandı. 

Karabük Valiliğinden konuyla yapılan yazılı açıklamada;

"09.01.2018 Tarihinde saat: 21.15 sıralarında ilimiz Demir Çelik Kavşağında meydana gelen “Yağma” olayı ile ilgili o k, olayın şüphelileri T.Ç. ve A.G. İsimli şahıslar Asayiş Şube Müdürlüğümüz personelinin titiz çalışmaları sonucunda yakalanmıştır. Şüphelilerden T.Ç’nin 12 Yıl 5 Ay kesinleşmiş hapis cezasının bulunduğu tespit edilmiş olup, adli işlemlerinin ardından şüpheli şahıslar TUTUKLANARAK cezaevine teslim edilmiştir.

İlimizde her türlü suç ve suç oluşumlarına karşı mücadelemiz kesintisiz sürdürülecektir." denildi.

Karabük Derin Haber o k edindiğimiz bilgilere göre, 9 Ocak 2018 Salı günü akşam saatlerinde Kardemir kavşağında E.D. ve H.G. birlikte içki içmekteyken yanlarına gelen T.Ç. ve A.G. iddiaya göre bıçak zoru ile içki içmekte olan vatandaşların 100 TL'sini ve içki şişesini a k kaçtı. İhbar üzerine olay yerine gelen Karabük Emniyeti Asayiş Şube ekiplerinin yaptıkları titiz çalışma sonucu zanlıları takibe aldı. Yaşanan kovalamaca sonucunda Esentepe Valilik konutu altındaki ağaçlık alanda gizlendikleri tespit edilen zanlıları yakalayarak savcılığa teslim etti.

Zanlılardan 25 yaşındaki T.Ç.'nin 12 yıl 5 ay kesinleşmiş hapis cezası olduğu tespit edilmesi şaşkınlık yarattı.