MHP Genel Başkanı Dr Devlet Bahçeli'nin 2019 da yapılacak Başkanlık seçimlerinde Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleyecekleri açıklamasının ardından Cumhurbaşkanlığı külliyesinde iki lider bir araya gelmişti. Tavandaki bu birliktelik tabanada yansımaya başladı.

İkiside birer hafta ara ile il başkanlığına seçilen MHP Karabük İl Başkanı Dr Adem Kar bugün Ak Parti Karabük İl Başkanı Av. İsmail Altınöz'ü ziyaret etti.

Ak Parti Karabük İl Teşkilatında gerçekleşen ziyarete MHP Karabük İl Başkanı Kar'ın yanısıra, Merkez İlçe Başkanı Abdurrahman Meşe ve bazı il yönetim kurulu üyeleri de katıldı. Aynı şekilde Ak Parti Karabük İl Başkanı Altınöz misafirlerini bazı il yönetim kurulu üyeleri ve gençlik kolları başkanı ile birlikte ağırladı.

Ziyarette MHP İl Başkanı Dr Adem Kar, il başkanı seçilmesi nedeniyle Ak Parti Karabük il Başkanı Av. İsmail Altınöz'ü tebrik ederken, ülkemizin içinden geçtiği duruma işaret ederek Karabük yerelinde de sorunların tespit ve çözümünde birlikte hareket etmenin önemine dikkat çekti.

Ak Parti Karabük İl Başkanı Av. İsmail Altınöz ise yaptığı konuşmada, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, ülkede bir beka sorunu yaşandığını, içinden geçilen günlerin zor günler olduğunu, milli ve yerli ruhunun çok önemli olduğunu, şimdi birlik ve beraberliğin çok çok önemli olduğunu vurguladı.

" frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen>

Öte yandan Ak Parti Karabük il Başkanı Altınöz MHP'li  Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili'den bahsederek farklı partiden olmalarına rağmen birlikte ve uyumlu bir şekilde çalışma sonucunda nelerin başarılabildiğinin en güzel örneği olduğunu belirterek kendisine teşekkür etti.

" frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen>