Karabük gece saatlerinde feci kaza ile sarsıldı. 

Edinilen bilgilere dün gece saatlerinde Kardemir'e işçi taşıyan Vardiya Midibüsü freninin boşalması sonucu Yeşilmahalle de bir eve çarptı. Midibüs yaklaşık 2,5 saat süren çalışmalar sonucu vinçle çekildi,

Kaza yapan araçta sıkışarak hayatını kaybeden 4 kişinin cesetleri çıkarıldı. Kazada midibüs sürücüsü Şükrü Parlak, işçiler Saffet Toğlu, Osman Özdemir ve Yasin Çelikkafa kaza yerinde hayatını yitirirken, İsmet Küçükzoroğlu ve Kamil Ünal ise tedavi altına alındı.

Karabük Valisi Kamil Çeber kaza ile ilgili yaptığı ilk açıklamada,  ilk belirlemelere göre, aracın freninin boşalması sonucu kazanın meydana geldiğini, yaralıların birinin durumunun iyi olduğunu, diğerinin ise ağır olduğunu belirtti.

Midibüsün çarptığı evin sahibi Bahattin Sarı, kaza sırasında evde kardeşi Mustafa Sarı'nın bulunduğunu söyleyerek evine araç çarpmasının ilk olmadığına işaret ederek;  "Daha birkaç gün önce bir araç garajdaki aracıma çarptı. Defalarca evimize bu şekilde araç çarptı. Yetkililere söylememe rağmen bu sorunumuzla ilgilenilmedi" dedi.