Geçtiğimiz gün KARDEMİR  işçisini taşıyan servis aracının yaptığı kaza ile ilgili yapılan açıklama bir yenisi eklendi.  Vali Kemal Çeber tüm araçların kontrolden geçeceğini söyledi.

Karabük Derin Haber o k gündeme taşıdığımız, "Suçlu Kim Dedik Duyan Olmadı" başlıklı yazımız ardından kentimisin etkili ve yetkili ağızlarından üst üste açıklamalar gelmeye devam ediyor.

Karabük Valisi Kemal Çeber yaptığı açıklamada; "KARDEMİR A.Ş.’de servis araçları ile ilgili birim müdürünün iş akdinin sonlandırıldığı ve araç sahibinin tutuklandığını söyleyen Vali Çeber açıklamasında; “22 OCAK 2018 tarihinde ilimizde KARDEMİR servis aracının dahil olduğu kaza ile ilgili o k; 3 işçimiz ve bir şoförümüz hayatını kaybetti bu vesile ile; hayatını kaybeden hemşehrilerimize Allah’tan rahmet ailelerine sabırlar diliyorum." dedi.

Kaza sonrası yapılan işlemler ve geleceğe ilişkin de açıklamalar yapan Karabük Valisi Çeber " İl genelinde bir daha böyle bir olay yaşanmaması adına, Emniyet ve Jandarmamızın ilgili birimlerine servis araçlarının kontrollerinin artırılması, denetim sürecinde oldukça hassas davranı k kanun tüzük ve yönetmelik hükümlerinin aynen uygulanması noktasında gerekli talimatlar verilmiştir. Ayrıca yapılan soruşturma ile ilgili o k aracın ruhsat sahibi tutuklanmış, KARDEMİR AŞ bütün masrafları karşılamak üzere bütün araçlarının kontrolünü yaptıracak araçlar ve bunları kullanan kişilerin yaşları ile ilgili düzenlemeye gidecek bizlerde takipçisi olacağız."diyerek bundan sonra sıkı denetim yapılacağının sinyallerini verdi.

İŞTE DAHA ÖNCE YAPILAN AÇIKLAMALAR (RESMİN ÜZERİNE TIKLAYIP OKUYABİLİRSİNİZ)