Karabük'ün iki ana caddesini bağlayacak ve şehir içerisinde tıkanan trafiğe çözüm olacak olan köprünün yapımı hızlı bir şekilde devam ediyor.

Belediye Başkanlığı görevine seçildiği günden bu yana şehrin değişik yerlerine yaptığı asansör ve köprüler ile sadece Karabük'ün değil Türkiye gündemine gelen Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili bir yeni hizmete daha imza atıyor.

TCDD'nın şehir içerisindeki arazilerinin Belediye'ye devredilmesinin ardından, Menderes Caddesi ile Ankara Caddesi (İnönü caddesi) ni birbirine bağlayacak olan araçların kullanacağı köprünün bir süre önce ayaklarının tamamlanmasının ardından bugün itibariyle yatay kolonları konmaya başlandı.

Karabük şehir merkezinde, özellikle eski balık pazarı kavşağında sık sık tıkanan trafik sorununa çözüm olması beklenen köprü, Onel Avm yanındaki Güven Kavşağından direk karşıya Ankara caddesine geçişi sağlayacak. Yine İstasyon mevkiinden mevkiinden Menderes caddesini kullanarak gelen araçlar direk Ankara caddesine geçiş yapabilecek.

Yapılan çalışmaların hızlı bir şekilde tamamlanması ve bir ay içerisinde trafiğe açıklaması bekleniyor.

Öte yandan hergün sabah esnaf gezilerinide sürdüren Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergisi, Esnaflar ile sohbet ederken, hem sorunlarını dinliyor hem yerinde inceleme fırsatı buluyor. Esnaflarımız ile Belediye Başkanı ile iç içe olmaktan, işi gücü bırakarak makama gidip bekleme yerine, Başkan ile kendi dükkanlarında sohbet etmenin kolaylığını ve mutluluğunu yaşıyor.