Beklenen oldu. MHP Eskipazar İlçe Başkanı Uğur Tuçer MHP Genel Merkezi tarafından görevden alındı.

Tuçer bir süredir sosyal medyada yaptığı yorum ve açıklamalar ile şimşekleri üzerine çekmiş, siyaset ve cemiyet hayatında tepkilere neden olmuştu.

Edinilen Bilgilere göre, Milliyetçi Hareket Partisi camiasında iyi bir ülkücü o k bilinmekle birlikte, sıradan bir vatandaş ile parti yöneticiliği arasındaki dengeyi bir türlü sağlayamayan Uğur Tuçer’in Vali’den Kaymakam’a, Belediye Başkanı’ndan İş ve Cemiyet hayatındaki bir çok kişi ile ilgili sık sık yaptığı sosyal paylaşımlar, yazdığı eleştiri ve yorumların partinin il teşkilatına ve genel merkeze kadar şikayetlere ve yakınma yol açtığı belirtiliyor.

Geçmişte bu tür görevlerde yer alan birçok kişi, “Yönetici olmak biraz sorumluluk ister.  Aklına geleni, duyduğunu, pat diye ortaya atma yerine, araştırmayı, istişareyi, sonuçlarını düşünmeyi, hiyerarşiye dikkat etmeyi gerektirir. Bir yerde yönetici olduğunuz zaman, hele hele siyaset kurumunda yönetici olduğunuz zaman çok dikkatli davranmak zorundasınız. Bazen ağzınızdan çıkan bir tek söz yeri gelir çok büyük sıkıntı neden olur” dediler.

Görevden alınan Eskipazar ilçe başkanı Uğur Tuçer’in bundan sonraki dönemde gönül verdiği partisine zarar vermemek için bir süre sosyal paylaşımlarına ara vereceği ve daha dikkatli davranacağı belirtiliyor.

İŞTE BAZI SOSYAL PAYLAŞIMLARI

Özellikle 23. Dönem TBMM Başkanı, birçok bakanlık yapmış, yöremizin yetiştirdiği nadir insanlardan birisi olan Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin ile ilgili araştırmadan, kulaktan duyma iddiaları dile getirip sonradan bu böyle değilmiş şeklinde tekrar açıklama yapması dikkatleri çekmişti.

İŞTE ALINMA YAZISI