Hükümetin ihracatın arttırılması destekleri, çalışmaları ve hedefleri sürekli dile getirilirken, Karabüklü bir firmamız dünyaya açılmaya devam ediyor.

Son yıllarda yaptığı çalışmalar ve kaliteli üretimi ile ülkemizde olduğu kadar dünyada da marka olan ve bir çok ülkede hızla ürünlerinin kullanımı artan Aygünray Mısır'da düzenlenen fuara katıldı ve ziyaretçilerin ilgi odağı oldu.

İran'dan Şili'ye, Ukrayna'dan bir çok arap ülkesine ihracat yapan firma yeni heftlere doğru hızla ilerliyor.

Teknik ve ticari ekibiyle birlikte Mısır'daki fuara katılan Aygünray sahiplerinden Soner Aygün, öncelikli hedeflerini hep en iyi kalite o k belirlediklerini, buna son derece dikkat ettiklerini belirterek, "ürünlerimiz ihracatını yaptığımız ülkelerde aranan marka oluyor. Hatta bazı ülkelerde bazı satılan asansör raylarına bizim logomuzu koymaya çalışıyorlar. Bu bir yanda bizi kalitemizin beğenisi açısından sevindirirken, engellenmesi noktasında da öğrenir öğrenmez hassas şekilde davranıyoruz. Gerekli girişimleri yapıyoruz. Teknik ve Ticari ekibimizle gece gündüz çalışıyoruz. Özellikle yurt dışında sektörümüzde düzenlenen fuarları yakından takip edip katılıyoruz. Hem ülkemizi temsil ediyoruz, hem pörtföyümüze yeni müşteriler katıyoruz. Cumhurbaşkanımızın koyduğu ihracat hedeflerine elimizden gelen katkıyı vermeye çalışıyoruz.'dedi.

Mısır'daki fuardan son derece memnun olduklarını da anlatan Soner Aygün, inşallah gelecek yıllarda çok daha farklı ülkelerdeki hem fuarlarda, hem de ürünlerimizle yerimizi alacağız. Aygünray artık bir dünya markası olma yolunda hızla ilerliyor."şeklinde sözlerini tamamladı.