ONEL AVM Yönetim Kurulu adına, Başkan Orhan Esen, Afrin’de Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından yürütülen Zeytin Dalı Operasyonunda şehit olan hemşehrimiz  Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Ömer Bilal Akpınar için bir taziye mesajı yayımladı.

Esen mesajında; "Kahraman ordumuzun ülkemizin güvenliğini korumak için terör örgütlerine karşı Afrin'de yürüttüğü Zeytin Dalı Operasyonu'n da şehit olan hemşehrimiz Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Ömer Bilal Akpınar kardeşimize Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı diliyorum. İnanıyorum ki; silah arkadaşları şehitlerimizin kanını yerde bırakmayacak en ağır şekilde misliyle karşılık vereceklerdir. Ülkemizin birlik, beraberlik ve kardeşliğine kasteden bu tür saldırılar hiçbir zaman amacına ulaşamayacaktır. Ülkemizin huzur, güvenlik ve istikrarını bozmayı amaçlayan bu saldırılar karşısında geçmişte olduğu gibi bugün de hep birlikte teröre karşı tek vücut ve tek ses o k dimdik duracağız. Bu duygu ve düşünceler içinde başta Afrin’de Zeytin Dalı Operasyonu'nda ki şehitlerimizi ve tüm şehitlerimizi saygıyla anıyor, şehit düşen aziz kardeşimiz Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Ömer Bilal Akpınar 'a Cenab-ı Allah'tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetlerimize ve tüm milletimize sabırlar diler, Aziz milletimizin başı sağ olsun." Dedi.

Ey, bu topraklar için toprağa düşmüş asker! Gökten ecdâd inerek öpse o pâk alnı değer. Ne büyüksün ki kanın kurtarıyor Tevhîd’i… Bedr’in arslanları ancak, bu kadar şanlı idi.