Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer’in başkanlığında her hafta pazartesi günleri saat 14.00' da gerçekleşen‘’ Halk Günü Toplantıları’’sürüyor.

Toplantıya Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer’in yanı sıra Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Bilicioğlu, Safranbolu Belediyesi Fen İşleri Müdürü Zabıta Müdürü Mali Hizmetler Müdürü, İmar Müdürü, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü, Temizlik İşleri Müdürü ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

Vatandaşların yoğun o k katıldığı toplantı Başkanlık makamında gerçekleşti. Vatandaşların çeşitli konularda istek, şikayet ve taleplerini dinleyen Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer, sorunların çözümü konusunda notlar a k beraberindeki kurum amirlerine talimatlar verdi. 

Makamların gelip geçici olduğunu, önemli olanın ise millete hizmet etmek olduğunu kaydeden Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer konuşmasına şöyle devam etti. " Vatandaşlarımıza karşı en iyi kamu hizmeti sunmayı hedefliyoruz. Bir resmi daireye gittiğimiz zaman kendimize ve ailemize nasıl davranılmasını istiyorsak, bizlerde vatandaşlarımıza öyle davranmalıyız. Güler yüzü, bir tebessümü, yardımlaşmayı birbirimizden eksik etmezsek; devlet ve millet arasındaki birlik ve beraberlik hiçbir zaman bozulmaz, çok güzel bir birliktelik olur ve vatandaşın devletine olan güveni daha da artar.

Kaymakamlık ve Belediye o k  en ücra köşedeki vatandaşa hizmet götürme noktasında neler yapılabileceğimiz konusunda iş birliği yapıyoruz .  Halkla buluşma toplantılarımızın amacı da resmi kurumlarla halkımızın arasındaki bağı güçlendirmek ve sorunları birinci elden dinlemek. Vatandaşlarımızın rahat ve huzurlu bir ortamda yaşamaları bizim için önemli ve değerlidir. Bizler devletimizin emrinde, milletimizin hizmetindeyiz’’.şeklinde konuştu.

 Devletin imkanları ölçüsünde, mesai mefhumu gözetmeksizin her zaman istişare ederek her mahallede devletin varlığını hissettirmeye çalıştıklarını kaydeden Ürkmezer, ‘’Bizler bu makamlarda sizlere en iyi hizmeti vermenin gayreti içerisindeyiz.” dedi.

Vatandaşlar Sorunlarının dinlenmesinden duydukları memnuniyeti belirtirken, toplantı sonrası Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer’e teşekkür ettiler.