Meral Akşener'in katılımıyla açılan İyi Parti Karabük İl Başkanlığı soğuk havaya rağmen gelen vatandaşların katılmıyla gerçekleşti. Meral Akşener açılış öncesi geçtiğimiz günler de kaybettiğimiz Afrin şehidimiz Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Ömer Bilal Akpınar’ın ailesini ziyaret etti.

İl Başkanı Dursun Altıparmak konuşmasında, Karabük'te asgiri 5 Belediye almayı ve İyi Parti'yi Karabük'te birinci parti yapmaya geldiklerini belirterek, dinlemeye gelen vatandaş katılımlarından  dolayı teşekkür etti.

Karabük'e, Kastamonu Araç ilçesinden geldiklerini belirten İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Bugün itibari ile 34. İl Başkanlığını tamamlamış bulunmaktayız. Partimiz kurulduktan sonra 34 il gezmiş dolaşmış ve halkımızla, miletimizle, hemşerilerimizle hem dert olmuş durumdayız." diyerek başladığı konuşmasına şöyle devam etti. "Karabük başkaymış, Karabük şehidine gösterdiği o vefa ve sahiplenme ile Türkiye'yi yönetenlere örnek oldu. Milli birlik ve beraberliğin ne demek olduğunu,bizi bölmeye çalışan gösterdi." dedi.

Akşener, konuşmasının devamında "Bugün Afrin'deyiz ve bu bir zorunluluktur. Ordumuz Afrin'deki pkklıları ortadan kaldırmak için gitmek mecburiyetindir. Şanlı ordumuzun kahraman Mehmetçiğimizin dün olduğu gibi bugün de arkasındayız." şeklinde Afrin operasyonunu değerlendirdi.